Lepote multikulturnosti 4

delter333

Guru
21. maj 2010
1.817
1.519
113
Notranjska

Seven men jailed for child abuse in Rotherham​


aGyem56_460swp.webp


Mohammed Amar, 43, Mohammed Siyab, 44, Yasser Ajaibe, 39, Mohammed Zameer Sadiq, 50, Abid Saddiq, 43, Tahir Yasin, 38, and Ramin Bari, 38, were jailed at Sheffield Crown Court on Thursday and Friday.
  • Amar, of Elizabeth Way, Rotherham, was found guilty of two counts of indecent assault on a girl aged 11 and sentenced to 14 years in prison, plus two years on licence. He was found not guilty of one count of indecent assault.
  • Ajaibe, of Walter Street, Rotherham, was found guilty of indecent assault of a girl aged 11 and jailed for six years, with one year to be served on licence.
  • Sadiq, of Richard Road, Rotherham, was found guilty of unlawful sexual intercourse with a girl under the age of 13 and rape. He was jailed for 15 years and given one year on licence.
  • Siyab, of Stevenson Drive, Rotherham, was found guilty of unlawful sexual intercourse with a girl aged under 13 and two counts of rape. He was also found guilty of trafficking within the UK for sexual exploitation. He was jailed for a total of 24 years with one year to be served on extended licence.
  • Saddiq, formerly of Rotherham, was found guilty of indecent assault of a girl aged 12, rape of a girl under the age of 13 and two further counts of rape. He was jailed for a total of 24 years with one year to be served on extended licence.
  • Yasin, of Burngreave Street, Sheffield, was found guilty of eight counts of rape and jailed for 13 years.
  • Bari, of Batemoor Road, Sheffield, was found guilty of four counts of rape and jailed for nine years.
Sami katoliški duhovniki!
 
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.491
6.229
113
Ce bi bili katoliški duhovniki, bi bili oproščeni, otroci pa stigmatizirani kot kurbe, ki se nastavljajo in jih porivajo v nezivljenjske skusnjave.

Tole seveda niso katoliški duhovniki, zelim pa si, da bi vse pedofile doletela kazen, kot je ta. Tudi katoliske duhovnike.
 

delter333

Guru
21. maj 2010
1.817
1.519
113
Notranjska
Ce bi bili katoliški duhovniki, bi bili oproščeni, otroci pa stigmatizirani kot kurbe, ki se nastavljajo in jih porivajo v nezivljenjske skusnjave.

Tole seveda niso katoliški duhovniki, zelim pa si, da bi vse pedofile doletela kazen, kot je ta. Tudi katoliske duhovnike.
Ne vem kje ti vse ta info. Alter je baje forum linkov, bi res rad prebral kaj na to temo.
Moje informacije so precej nasprotne sicer veljajo za USA.
 

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.491
6.229
113
Pred leti so se na veliko vrtele tele afere na slovenskih tleh. Deklica je spregovorila. Nekaj jih je stopilo na njeno stran, sicer vecinoma za njo "tujci", domaca vas in predvsem zenske so jo oznacile kot zgoraj omenjeno. Odlicno za njo (sarkazem), upam, da se je izvlekla iz te greznice. Dečko izginil. Na trenjih pri slaku smo poslusali, kako ima cerkev svoje zakone, da "sankcionira" tele svoje fajmostre in njihov zakon se ne ozira na nobenega drugega. Odvisno koliko eskalira je kazen premestitev v sosednjo vas ali Afriko. V glavnem, cloveka se skriva in sciti, in Cerkev se ne ozira na zakone drzave v kateri je, ceprav, roko na srce, vsi trdimo, da hocemo, da se ti uveljavijo. Cerlev locena od drzave, je mantra! Pa naj bo katoliska ali katerakoli druga sekta.

In tukaj, preden kdo skoci. Ne scitim in opravicujem nekristjane, gre za strogo obsodbo pedofilov! In katoliski duhovniki jih imajo kar nekaj med sabo, torej zelo neposrecen sarkazem.

Vendar pa, v tej točki naj vseeno povem, da ne mislim, da so VSI katoliški duhovniki pedofili. V preseku se precej obicajni ljudje. Gre za gnide med njimi, ki vseeno po moje, niso reprezentativen vzorec, mecejo pa slabo luc na njih in z njimi Cerkev, ko jih sciti.