Lepote multikulturnosti 4

muho

Majstr
6. feb 2019
858
335
63
Mislim da to,le bolj spada sem kot v politiko.
,,stara desnica,, je dokazano že premnogokrat glasovala -se vzdržala ali direktno glasovala- za genocid nad evropskimi domorodci.
Vsaj v teoriji obstaja možnost, da bo pa ,,nova desnica,, drugače
Ušajka mi je odvratna sebična kuz..a, ampak trenutno mi je najmanj slaba izbira, glede na izdajalstvo drugih

B81

22. jul 2007
36.927
10.498
113
Rasa ne razume, da je pomoc afriki bolj podkupovanje njenih prebivalcev. Ce jih ne bi svet futral, bi ze zdavnaj prehodili in pokradli ostali svet. Ne, nihce jih ne bi ustavil, tudi zda ne.

muho

Majstr
6. feb 2019
858
335
63
Rasa ne razume, da je pomoc afriki bolj podkupovanje njenih prebivalcev. Ce jih ne bi svet futral, bi ze zdavnaj prehodili in pokradli ostali svet. Ne, nihce jih ne bi ustavil, tudi zda ne.
Če jih ne bi svet futral, verjetno v Jemenu ne bi bilo te vojne in lakote, ker se ne bi razplodili preko zmožnosti svojih naravnih resursov.
Ne dajaj mu rib ampak ga nauči loviti jih, al kako so že včasih govorili.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.949
-393
113
ne, vcasih so govorili: daj nam vse, mi pa tebi drobtinice. al si pa rekli: ti pa kar z nami, bos delal za nas. za drobtinice... itn...

a poznas se en pregovor?

kar sejes, to zanjes.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.776
113
Kako se pa ta pregovor "kar seješ - to žanješ" nanaša na nas?

muho

Majstr
6. feb 2019
858
335
63
ne, vcasih so govorili: daj nam vse, mi pa tebi drobtinice. al si pa rekli: ti pa kar z nami, bos delal za nas. za drobtinice... itn...

a poznas se en pregovor?

kar sejes, to zanjes.
Uni da bi delali? :valjamse::bonk:maš pa krut smisel za humor :zmaga:
v njihovih podnebnih in naravnih danostih bi beli človek uporabljal računalnike in mobilne telefone že pred 500 leti, tako pa je zapravil tisočletje za golo preživetje v trdih zimah in pomanjkanju hrane, ki je Unim sama dol z dreves na glavo padala.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in MrDaco

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
Uni da bi delali? :valjamse::bonk:maš pa krut smisel za humor :zmaga:
v njihovih podnebnih in naravnih danostih bi beli človek uporabljal računalnike in mobilne telefone že pred 500 leti, tako pa je zapravil tisočletje za golo preživetje v trdih zimah in pomanjkanju hrane, ki je Unim sama dol z dreves na glavo padala.
Kje ne delajo?

Pa to, da na lakoto ne vpliva samo število prebivalstva, tudi menda veste.

muho

Majstr
6. feb 2019
858
335
63
Ja, itak. Ker tisti najbolj revni, ki res migrirajo zaradi lakote, migrirajo v Evropo?
Je prispevek leta ja. V kategoriji najbolj butastih.
Pa sem le dočakal priznanje, da k nam ne prihajajo pomoči potrebni ampak zaradi drugih razlogov in ciljev.
pa še o Jemenu
Zaradi zelo ugodne geografske lege in s tem povezanih življenjskih pogojev, so antični pisci deželo poimenovali Arabia felix - Srečna Arabija. Po arabskem izročilu naj bi beseda Jemen izšla iz besede Al-Yumn, v prevodu blaginja in sreča.
in iz takšnih paradižov zdaj prihajajo k nam na preživljanje, k nam, kjer so naši predniki še ne stoletje nazaj tolkli lakoto, dobesedno -lakoto.

• Všeč mi je
Reactions: brane_new

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
Pa sem le dočakal priznanje, da k nam ne prihajajo pomoči potrebni ampak zaradi drugih razlogov in ciljev.
pa še o Jemenu

in iz takšnih paradižov zdaj prihajajo k nam na preživljanje, k nam, kjer so naši predniki še ne stoletje nazaj tolkli lakoto, dobesedno -lakoto.
Ne vem od kdaj je lakota prvi razlog za migracije v Evropo. Prepričana sem bila da so vzrok vojne, politične razmere, državljanske vojne in etnični spopadi.
Koliko Jemencev pa je po tvoji statistiki med migranti? Ker po moji jih praktično ni, vsaj tistih iz Jemna ne.

Mimogrede, nauči se sklanjati besedo Jemen.

Nazadnje urejeno:

muho

Majstr
6. feb 2019
858
335
63
Ne vem od kdaj je lakota prvi razlog za migracije v Evropo. Prepričana sem bila da so vzrok vojne, politične razmere, državljanske vojne in etnični spopadi.
Koliko Jemencev pa je po tvoji statistiki med migranti? Ker po moji jih praktično ni, vsaj tistih iz Jemna ne.
Iz edine države kjer vojna in lakota v resnici je, pa migrantov ni, praviš?
Noo, počasi, po nekaj letih, boš pa le dojela :cheer:

Mimogrede, ti pa se spoki neki delat, vsaj delaj se da delaš na šihtu, med občasnimi pavzami nakladanja po forumih

muho

Majstr
6. feb 2019
858
335
63
In na kakšen način lahko Jemenec odpotuje iz države?
a ne more peš prečkat Afrike in potem s taxi čoln -ladja do Evrope?
se prav brezveze odprte meje in velkamerstvo, azilni domovi in metanje dnarja za neuspešno integracijo, brezveze deklaracije o legalizaciji ilegalnih migracij in .....bikov kakec

danes je uspešen dan za resnico, skorajda si že priznala, da je vse skup samo invazija na Evropo, pravzaprav si med vrsticami že :zmaga: