Torej se saga nadaljuje. Nekdo bo moral popustit. Ali Paslestinci ali Izrael. Ugani kdo ima karte v rokah?Ja kaj ste pa pričakovali po Izraelskem masakru v Palestini? Po moje je to samo začetek.
Nekoč je veljalo, da "pametniji popušta". Sam to je iz časov juge...danes ne smemoTorej se saga nadaljuje. Nekdo bo moral popustit. Ali Paslestinci ali Izrael. Ugani kdo ima karte v rokah?
Australija, strelski napad, čisti aboridžin.
![]()
Poglej priponko 102923
Na fotografiji označi razliko med zgornjim in spodnjim aboridžinom. Butlju, ki razliko najdeš pošljem nagrado. MrDaco, čestitke, nagrada je vaša!
Da nauš pregoru s tolko vprašanji...nagradna igra je zaključena.In kaj bi rad ti povedal brihtnež?
Da se je drugi uvoženec žrtvoval? A spremeni kako dejstvo, da je pobijal eden še malo temnejši po ral lestvici?
Bravo... izkazal si intelekt!Da nauš pregoru s tolko vprašanji...nagradna igra je zaključena.
Živi?Torej se saga nadaljuje. Nekdo bo moral popustit. Ali Paslestinci ali Izrael. Ugani kdo ima karte v rokah?
Ja, samo verjetno izven Izraela. Me zanima koga bo sedaj napadel Izrael? Avstralijo?Torej se saga nadaljuje.
Sem pri jutranjem klanjanju v džamiji slišal, da je šel avstralski plavi na ziher pri 50:50. Je bilo malo kaotično, ker so zadevo po svoje reševali civilisti in ni bilo jasno kateri so naši in kateri ne. Mal tega...MrDaco sindroma: "vidi ga aburiđin, schiessen!"ne vem pa kak je ranjen ratal???