Lepote multikulturnosti 4

brane_new

Guru
10. feb 2008
19.429
2.495
113
Tile muslimi po zaporih.
Imajo pač svoje navade in:
muslimansko hrano, molilnico izven celice, garderobo domačo, pogovor v muslimanščini, klic k molitvi, ...
In še kaj bi se našlo! :)

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.386
2.364
113
Ker klima ni pogoj za vožnjo avtomobila. Ni nekaj kar bi bilo standardnega. Eni avti imajo tipke, eni vse skupaj skrito v podmenijih na ekranu. Nekateri redki iz leta 1995 pa niti klime nimajo. Naloga voznika pa je, da se vsede v avto in vozi po cestnoprometnih predpisih.
Kaj bo naslednje? Komad AC/DC preko usb ključka v MP3 formatu? Morebiti poznavanje android avto in preko spotifiy predvajanje željene glazbe po želji komisije?
Tudi meglenka ni obvezna pa me je z nedelujočo na tehničnem vrgel. Če ima avto opremo, jo pač moraš znati uporabljati.

Kaj bo naredila, ko se ji bo med vožnjo začela rositi šipa? Panično stiskala gumbe? Klima je pač del prezračevalnega sistema, to ima pa vsak avto in je obvezno. In ravno zato, ker interface ni enak, mora to poznati preden začne z vožnjo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
44.310
5.359
113
Že.....ampak na vožnji voziš Golfa ki ima klimo tako.....doma potem pa Čitroena ki ima klimo tako....

Tud jaz ko se iz Tourana vsedem v sestrinega MB B sem izgubljen prvih 5min....

Ker ma ročno ko kamijon na ročko.....klimo na 3jem koncu armature......radio....ne najdeš kje se prestavlja postaje.....gre na volanu ampak samo tiste že shranjene......

Tko da ta komisija jo je pač hotla vržt še preden so se vsedli v avto....to pa hitro nanese 100+€ za bv

• Všeč mi je
Reactions: Matey in MrDaco

sad

Guru
24. avg 2007
22.691
11.485
113
Ja, evo si že en zarukanec. :evil:
Pozabil si na sparit telefon, te pa potem voziš kot pijan po cesti s telefonom v roki.

• Ljubezen
Reactions: Kamele0N

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.562
7.660
113
Tudi meglenka ni obvezna pa me je z nedelujočo na tehničnem vrgel. Če ima avto opremo, jo pač moraš znati uporabljati.

Kaj bo naredila, ko se ji bo med vožnjo začela rositi šipa? Panično stiskala gumbe? Klima je pač del prezračevalnega sistema, to ima pa vsak avto in je obvezno. In ravno zato, ker interface ni enak, mora to poznati preden začne z vožnjo.
Dobro, delno krivdo prelagam na inštruktorja. Verjamem pa, da vsak ki nekaj dni uporablja avto (v avtošoli lahko mesec ali dva) ve kako povečat hitrost ventilatorjev. Še bolj pa verjamem, da je razlog za padec bil povsem banalen.
Bom pa postavil vprašanje. Kako je z nami starimi prdci, ki smo polagali izpit na Citroenih AX, Renautih 5, in Golfih 1? A zato ne smemo uporabljat vozil z novodobnimi (kretenskimi) rešitvami avtoindustrije?

sad

Guru
24. avg 2007
22.691
11.485
113
Bom pa postavil vprašanje. Kako je z nami starimi prdci, ki smo polagali izpit na Citroenih AX, Renautih 5, in Golfih 1? A zato ne smemo uporabljat vozil z novodobnimi (kretenskimi) rešitvami avtoindustrije?
Glede na vožnjo nekaterih, bi marsikateri stari prdec moral delati še enkrat izpit.
Ali pa vsaj par ur vožnje v avtošoli.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.562
7.660
113
To najdeš v čisto vsaki starostni skupini. Če pa vzamema statisiko v roke, kaj misliš v katerem starostnem obdobju je največ storilcev prometnih nesreč? ;)

• Všeč mi je
Reactions: zakon in Kamele0N

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
21.319
12.955
113
kod Džej-Zija
Tole pravi copilot:
1764235026768.png

• Všeč mi je
Reactions: zakon in MrDaco

sad

Guru
24. avg 2007
22.691
11.485
113
To je totalno neuporabna statistika, na podlagi katere potem butlji sestavljajo prometne politike in butlji na spletu onanirajo.
Gledati je potrebno število prometnih nesreč na prevožene kilometre po posameznih skupinah. Ker pa bo to verjetno malo težje skupaj spravit, pa vsaj število nesreč na število voznikov v posamezni starostni skupini.
Edit: sem videl, da si že dal pravo zadevo.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.562
7.660
113
Statistika je qurba ja... Ampak mene zanima kdo me bolj ogroža v prometu. Iz tega aspekta je modra razpredelnica bolj pomembna. Vsak pa ima svoj vidik, in dopuščam nestrinjanje z menoj.

sad

Guru
24. avg 2007
22.691
11.485
113
Kdo tebe bolj ogroža ti statistika ne bo povedala, temveč se ozri okrog sebe.
Ker če imaš zraven cigota/cigote, ki se brezglavo vozijo po tvojih cestah z neregistriranimi vozili, potem veš, kdo je najbolj verjetno, da te ogroža.

piagolo

Guru
22. nov 2009
8.211
4.515
113
Kdo tebe bolj ogroža ti statistika ne bo povedala, temveč se ozri okrog sebe.
Ker če imaš zraven cigota/cigote, ki se brezglavo vozijo po tvojih cestah z neregistriranimi vozili, potem veš, kdo je najbolj verjetno, da te ogroža.
Pa tudi pri njih ne vozijo vse starostne skupine enako (ne) varno.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.668
6.400
113
Naše otroke pa mečejo po 5x. Razlog za neopravljanje pa ker ne pozna tipk za upravljanje klime. In to resno pišem brez zajebancije. Kolegovo hčerko je fliknila komisija , ker ni vedela kaj so ene tipke na armaturi in to tako, da niti avta niso premaknili iz parkirišča, samo vsedli in vstali so se.
Kateri kraj ?
Letos ?

Inštruktor je delal od doma ?
Če po 20 urah ne poznaš gumbov na vozilu...ni to bm\/\/ infotainment :evil: .

Najboljše, da kandidati opravijo izpit na Kosovu, tam zaradi tega definitivno ne bo padel (in mu ga potem tu priznajo).

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N