Moral je pobegniti pred Talibani.
V Zda , v Avganistanu,...sploh ni važno kje......tud američni so v Afganistanu kakšno ohcet razfukal iz zraka pa ni bil noben problem, mogoče je kdo še kakšno medaljo dobil.In se tu talibaniziral....?
Tudi meglenka ni obvezna pa me je z nedelujočo na tehničnem vrgel. Če ima avto opremo, jo pač moraš znati uporabljati.Ker klima ni pogoj za vožnjo avtomobila. Ni nekaj kar bi bilo standardnega. Eni avti imajo tipke, eni vse skupaj skrito v podmenijih na ekranu. Nekateri redki iz leta 1995 pa niti klime nimajo. Naloga voznika pa je, da se vsede v avto in vozi po cestnoprometnih predpisih.
Kaj bo naslednje? Komad AC/DC preko usb ključka v MP3 formatu? Morebiti poznavanje android avto in preko spotifiy predvajanje željene glazbe po želji komisije?
In zvabijo ga v kraje, kjer se nad njim izvaja še večje nasilje.On je samo bežal pred nasilje, v domači državi...
Ker nisi nič odnesel iz avtošole.Tud jaz ko se iz Tourana vsedem v sestrinega MB B sem izgubljen prvih 5min....

Dobro, delno krivdo prelagam na inštruktorja. Verjamem pa, da vsak ki nekaj dni uporablja avto (v avtošoli lahko mesec ali dva) ve kako povečat hitrost ventilatorjev. Še bolj pa verjamem, da je razlog za padec bil povsem banalen.Tudi meglenka ni obvezna pa me je z nedelujočo na tehničnem vrgel. Če ima avto opremo, jo pač moraš znati uporabljati.
Kaj bo naredila, ko se ji bo med vožnjo začela rositi šipa? Panično stiskala gumbe? Klima je pač del prezračevalnega sistema, to ima pa vsak avto in je obvezno. In ravno zato, ker interface ni enak, mora to poznati preden začne z vožnjo.
Glede na vožnjo nekaterih, bi marsikateri stari prdec moral delati še enkrat izpit.Bom pa postavil vprašanje. Kako je z nami starimi prdci, ki smo polagali izpit na Citroenih AX, Renautih 5, in Golfih 1? A zato ne smemo uporabljat vozil z novodobnimi (kretenskimi) rešitvami avtoindustrije?
To je totalno neuporabna statistika, na podlagi katere potem butlji sestavljajo prometne politike in butlji na spletu onanirajo.Tole pravi copilot:
Poglej priponko 102508
Pa tudi pri njih ne vozijo vse starostne skupine enako (ne) varno.Kdo tebe bolj ogroža ti statistika ne bo povedala, temveč se ozri okrog sebe.
Ker če imaš zraven cigota/cigote, ki se brezglavo vozijo po tvojih cestah z neregistriranimi vozili, potem veš, kdo je najbolj verjetno, da te ogroža.
Kateri kraj ?Naše otroke pa mečejo po 5x. Razlog za neopravljanje pa ker ne pozna tipk za upravljanje klime. In to resno pišem brez zajebancije. Kolegovo hčerko je fliknila komisija , ker ni vedela kaj so ene tipke na armaturi in to tako, da niti avta niso premaknili iz parkirišča, samo vsedli in vstali so se.
.