Ti že veš kako se obnaša tvoja, ni treba potem na druge kazati z prstomVerjetno mama od 8888
Ne samo da je čisto noro opazovat ko to nekdo podpira z neobsodbo, še bolj noro je da sploh lahko pride tako daleč i da se dedi s tem strinjajo oz. si to želijo. Se direkt vprašaš, kaj se z njimi dogaja.To hočejo razni jest5, Aljaoman, Ferdo, goba in podobni, sicer nebi tako podpirali islam in ostali multikulti rtanje
Kaj si ti že dobrega naredil? Tole tvoje vsakodnevno zlivanje driske tu na alter kaj pomaga?Si pa tiho. Zato si sokrivec
![]()
V Ljubljani napadli temnopolto žensko: "Da v Sloveniji ni rasizma?" (Video)
Rasističen izbruh sredi belega dne v Ljubljani. Govorili smo z Eliso Camaro, Afro-Slovenko, ki so jo ponižali pred otroki.www.zurnal24.si
Mogoče pa že na pogled deluješ kot ''Lice sa poternice''?Afro-Slovenka dela "big deal" in posplošuje, da je rasizem v Sloveniji vsesplošno prisoten na vsakem koraku. Pove, da že vse življenje živi tukaj, kjer dela in mirno živi in je zdaj zaradi enega izpada motene osebe vsa Slovenija rasistična. Tudi mene so v življenju podobno obtožili, da sem prišel krast in nagnali. Celo policaji so si vzeli čas in me po nepotrebnem nadlegovali in nikoli nič našli... Sem prepričan, da sem v življenju imel več takih slabih izkušenj po nedolžnem, kot tale afro-slovenka.
Mogoče. Tako, kot za nekatere črn obraz avtomatično pomeni lopova. Nimaš kaj, lahko se pa jokaš in se delaš žrtev in cviliš kako so vsi rasisti. Slednje jaz žal ne morem ker sem priviligeran bel človek.Mogoče pa že na pogled deluješ kot ''Lice sa poternice''?