Lepote multikulturnosti 4

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.760
6.544
113
blizu močvirne prestolnice
Škoda besed. Se Kakšno je spregledal. Tega je toliko da ali si izdajalec svojega naroda, rase ali vere ja ateizem je tudi vera ali pa slep kot kura. Druge razlage ni. Očitno mi dol visi za svoje otroke ali pa je že izdal svojo kri.

• Haha
Reactions: jest5 in aljoman

aljoman

Majstr
16. dec 2013
3.455
-1.537
63
Par postov nazaj pišeta kako bi vse na vrbe obesila, v isti sapi pa se delata največja mirovnika. Seveda pa za tipkovnico ne bosta rešila NIČ.

• Všeč mi je
Reactions: jest5

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.916
2.430
113
1757575323898.png

Vidva, vidva sta pa nekaj posebnega.

Tisle muslim se je vrnil in plunil žensko.
No, pri nas levičarje NE ločujejo spola!

p.s. a tale X ne dovoli predvajanja s strani, ki kaže na najega? ALTER primer

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.716
5.194
113

Slišim, da ravnatelji iščejo učitelje celo na družbenih omrežjih, grozljiva posledica kadrovske stiske pa je tole: mama srednješolca je delila, da ima njen sin letos učiteljico z območja nekdanje skupne države. Nič narobe, razen tega, da naša nekdanja sestra ne govori slovensko.

Ne da govori slabo, ampak menda popolnoma nerazumljivo, je potožil dijak. No, še dobro, da uči naravoslovni predmet in ne slovenščine. In v bistvu je tudi dobro, da je dijaki ne razumejo, vsaj večina ne. Kajti zares kriza bo – naš konec, pravzaprav –, ko bo takšno prfokso večina slovenskih šolarjev razumela. Če me razumete.

• Všeč mi je
Reactions: BLABLABLA

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.540
1.499
113
Islamophobic!!! Islamophobic!!! You had a chance there to bow down to me! :valjamse: :bonk:

Torej vozila se je po cesti. Prehitel jo je drug avtomobilist. Nato ji je 100x naredil "brake check" za kar se je ona umikala na nasportni pas.
Nato sta se znašla v industrijskem območju vendar mu ona ni sledila ceprav je pa bila za njim.
Tam ga je večkrat napadla in metala stvari v njega.

Kljub temu je ta njena zgodba bolj verjetna kot od kakšnega avstrijca.