Ta lestvica je fake!
mi smo elegantno rešli ta problem, kriminalcev ne obsojamo
Na njej ni Srbije kar je nonsen, pa tudi Slovenije.
Ta lestvica je fake!
mi smo elegantno rešli ta problem, kriminalcev ne obsojamo
Tako, kot v vseh normalnih državah, npr. Avstraliji.Ali pa če enostavno rečemo bobu bob in začnemo ilegalce obravnavati po zakonu kot ilegalne migrante in ne kot begunce, ki jim dovolimo izkoriščati azilni sistem. Migracij ne moremo preprečiti in to nam načeloma niti naj ne bi bilo v interesu ampak lahko pa določamo kdo in pod kakšnimi pogoji bo migriral ter se tako vsaj poizkušamo izgoniti največjim problemom, ki jih migranti (lahko) pripeljejo s seboj.
Ti verjamem, za družbo, zajebancijo, znajo biti super ljudje... ..sproščeni, bolj jih qurac.Mam kar v redu prijatelja iz Tunizije ampak glede delovne etike ti dam pa prav.
Zame to pomeni, da Poljska "nima migracij", ker s temi migracijami so povezane le tezave. Kje so pa te narodnosti, ki harajo po EUju?Nope. Oni niso (popolnoma) preprečili oz. ne preprečujejo migracij saj bi to potem pomenilo, da pri njih ni ne legalnih ne ilegalnih migracij pa temu ni tako. Je pa res, da za razliko od ostalih držav z ilegalnomigrantsko problematiko oni vsaj neekaj delajo v smeri kot bi po mojem mnenju morali vsi - preprečevanje ilegalnih migracij.
27.1.2024:
Number of foreign workers in Poland rises 6% to 1.13 million
The national groups that saw the largest increases were Belarusians, Ukrainians, Indians, Colombians and Nepalis.notesfrompoland.com
Aha, ok, ok, catch je torej v različnemu dojemanju izrazov. Jaz izraz "preprečevanje migracij" razumem kot to, da preprečujejo oz. ne dovolijo NIKAKRŠNIH migracije in ne Poljska, ne Madžarska ne preprečujeta (vseh) migracij ampak se do neke mere osredotočata na preprečevanje ilegalnih migracij, legalne se pa izvajajo.Zame to pomeni, da Poljska "nima migracij", ker s temi migracijami so povezane le tezave. Kje so pa te narodnosti, ki harajo po EUju?
To na Poljskem dejansko zgleda delovna sila, ne pa lovci...
Še sreča , da niso vseh Poljakov preveč rigorozno obravnavali ko so odšli po svetu.Aha, ok, ok, catch je torej v različnemu dojemanju izrazov. Jaz izraz "preprečevanje migracij" razumem kot to, da preprečujejo oz. ne dovolijo NIKAKRŠNIH migracije in ne Poljska, ne Madžarska ne preprečujeta (vseh) migracij ampak se do neke mere osredotočata na preprečevanje ilegalnih migracij, legalne se pa izvajajo.
to to... pol sorodnikov imam v tujini, nikoli nihče težav z domačini tam, migracije so normalne in škoda besed za to.Aha, ok, ok, catch je torej v različnemu dojemanju izrazov. Jaz izraz "preprečevanje migracij" razumem kot to, da preprečujejo oz. ne dovolijo NIKAKRŠNIH migracije in ne Poljska, ne Madžarska ne preprečujeta (vseh) migracij ampak se do neke mere osredotočata na preprečevanje ilegalnih migracij, legalne se pa izvajajo.
Mislim, da se motiš. Po mojem opažanju nek (majhen) del ljudi dejansko ne želi imeti v svoji okolici (državi even) ljudi iz drugih kultur oz. ljudi z drugačno barvo kože, z drugo vero itd. ne glede na legalnost bivanja.mislim da proti legalnim migracijam nihče nima nič.
Ja, npr. v ZDA so bili ful navdušeni in so jim dali za delat sama exkluzivna dela( vsem ekonomskim emigrantom iz Evrope).Mogoče čisto mogoče bi človek pomislil, da proti tistim poljakom ni nihče imel nič, ker so pač bili navadni ljudje, ki so se asimilirali brez večjih težav v primerjavi s "temi" in zdaj imajo poljaki problem oz. SO poljaki problem, ne tisti, ki delajo sranje. Poljaki so problem. Narobe svet.
Ja bogi, dokazat so se mogli. To je cisto skregano z danasnjo logiko kjer ti nekaj pripada ce si dovolj uzaljen.Namigujem b
Ja, npr. v ZDA so bili ful navdušeni in so jim dali za delat sama exkluzivna dela( vsem ekonomskim emigrantom iz Evrope).
Kako šovinistični so bili ameriški domorodci do teh sirotinjskih neukih Evropejcev.Namigujem b
Ja, npr. v ZDA so bili ful navdušeni in so jim dali za delat sama exkluzivna dela( vsem ekonomskim emigrantom iz Evrope).
Je je...Kaj tole je že bilo?
Pridržan 34-letni osumljenec kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost
34-letnika je v soboto prijavila oškodovana mladoletna oseba. Policisti PU-ja Ljubljana so ga pridržali, osumljen je kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost.www.rtvslo.si
Na 1 "uspešnega" je 100 "luzerjev" ,...ker če bi bili vsi "uspešni" družba sploh ne bi funkcionirala......vsaj v kapitalizmu ne.Ja bogi, dokazat so se mogli. To je cisto skregano z danasnjo logiko kjer ti nekaj pripada ce si dovolj uzaljen.
kak so pol azijci dalec najbolj uspesnejsi v usa ce so dobili sama ekskluzivna dela?
eni napredujejo eni pac ne, isto kot povsod.
glih vceraj poslusal kitajca ki je prisel v zda, mu predstavijo kitajce pa je ded reko da oni ko so 10 let tam pa se kr cistijo al pa pice razvazajo da so luzeri, da se ni mel zeje druzit z njimi ker ga nimajo s cim motivirat.