Uporabljalo naj se ne bi verskih simbolov, proti temu je potekala gonja takrat. In hijab je verski simbol, tako kot je recimo rožni venec ali ruta na katoliški nuni.Če prav razumem, je govora o obleki.
Pri verouku je govora o veri!
p.s. I je križ na verižici okoli vratu v šola res prepovedan?
p.s. II problem je črna majica skupine Slovencev na prešercu!
p.s. III da vidimo njene sokolege, kako so oblečeni!
Sem ti že napisal. Ljudska stran je samo na zunaj, drgač že 30 let niso ne kristjani ne konservativci.Čakte zdej, epp, teče drugi krog v EU, desničarji torej, pa vseeno migranti preplavljajo EU, neki ne stima tukaj
Vem, ampak volivci se pa še vedno užigajoSem ti že napisal. Ljudska stran je samo na zunaj, drgač že 30 let niso ne kristjani ne konservativci.
Aja jst sm pa mislu da je druga stran pa neporočena, glede na komentarje na forumu, potem pridemo do rezultata, da so vsi levičarji, ene levi drugi pa ekstremno levi
Jaz ne,ker sem bil na volitvah za referendum sem vse obkrožil proti, glasovnico za EU volitve pa lepo prečrtal.Vem, ampak volivci se pa še vedno užigajo
Ja, tudi nam ni vseeno.Čakte zdej, epp, teče drugi krog v EU, desničarji torej, pa vseeno migranti preplavljajo EU, neki ne stima tukaj
Ma jaz mislim, da le so eni bolj levo ter drugi bolj desno orientirani ampak iz določenih (seveda različnih) razlogov se pa ilegalci dopadejo tako enim kot drugim in pa v končni fazi se tud denar vsem enako dopade, na račun ilegalcev namreč na raznoraznih področjih mnogi služijo zelo konkretne številke.Aja jst sm pa mislu da je druga stran pa neporočena, glede na komentarje na forumu, potem pridemo do rezultata, da so vsi levičarji, ene levi drugi pa ekstremno levi