Lepote multikulturnosti 4

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
sem posluša o teh berlinskih tolpah po radiu zadnjic, neki "cigani" scena ki se grejo organiziran kriminal in velike tatvine.... nič jim ne morejo, jih dobijo ko ukradej več 10 mio nakita /denarja, nazaj dobijo kak % nakradenega, tu pa tam mal v zapor za par mesecev... v bistvu isto kot pri nas. Samo smejejo se... Bolna scena... to bi sprve, cela familija pod šus...res ne vidim druge.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe
sem posluša o teh berlinskih tolpah po radiu zadnjic, neki "cigani" scena ki se grejo organiziran kriminal in velike tatvine.... nič jim ne morejo, jih dobijo ko ukradej več 10 mio nakita /denarja, nazaj dobijo kak % nakradenega, tu pa tam mal v zapor za par mesecev... v bistvu isto kot pri nas. Samo smejejo se... Bolna scena... to bi sprve, cela familija pod šus...res ne vidim druge.

v lastni državi, kjer ti postavljaš pravila nekomu ki jih krši ne moreš nič? malo čudno se ti ne zdi....

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.093
113
V Franciji bodo v šolah prepovedali abaje
Osebno sicer mislim, da so stvari prepozne in napačne. Bolje bi bilo, da bi bile v javnih laičnih šolah obvezne uniforme, ker se tako izogneš tem prepovedim in lažje dosežeš približno "enakost". Nevarnost je tudi, da sedaj pač muslimank v šolo ne bo, kar bo še večja škoda, ker bodo vse "informacije" dobile v svojem getu.
Danes prepovedujejo oblačila, ki so povezana versko pripadnostjo, "jutri" bodo mogoče morali prepovedati, da hodijo nagi v šolo. Bojim se, da s prepovedmi ne bo nikoli konca.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.719
2.808
113
Uniforme smo včasih že imeli, no ne uniforme kot angleži, pač pa obvezno šolsko haljo.
Hudič je bil, ker so poleg večinskih modrih v nekem trenutku začeli prodajat bele. ;)

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Punce so morale obvezno nositi halje, barva pa ni bila predpisana. Sicer se je prodajala samo modra, se je pa našla tudi kaka homemade roza. Bele halje so se pa nosile v laboratoriju.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri