Lepote multikulturnosti 4

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.943
6.020
113
off to gulag meme

za levi antifa & puščavski kult smrti.
So Kitajci poskušali na lep način v Xinjangu, ni se izšlo.

Drugače bo nastala nova Somalija (z nukicami in podmornicami).

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.339
113
A lahko rečemo, da original Francozi - belci ne delajo izgredov? Ampak sedanji in nekdanji priseljenci. Vglavnem priseljenci in njihovi otroci.
Lahko rečemo. V podporo tej trditvi lahko pogledamo današnje "proteste" oziroma vsesplošno ropanje in uničevanje ter to postavimo ob bok dejanskim protestom, ki so jih Francozi izvajali po tistemu tragičnemu dogodku, ko je nek muslimanski migrant odrezal glavo učitelju z neke srednješole zgolj zato, ker je med poukom učencem pokazal karikaturo mohameda kljub temu, da jih je prej še celo opozoril na to kaj bo naredil ter dovolil versko bolj občutljivim muslimanskim učencem, da zapustijo razred, če tako želijo.

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Francija je imela te težave že konkretno pred Merklovim povabilom. Pač posledica velikega priseljevanja iz “provinc”.
točno to, ampak je pa fino, tko porpagandno da so za vse krivi imigranti, tudi njihovi nesposobni politiki to pride prav, pač neuspeh integracije teh črnuhov ki so se tam rodili je zgolj na plečih domorodcev, jebiga

• Všeč mi je
Reactions: jest5

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Lahko rečemo. V podporo tej trditvi lahko pogledamo današnje "proteste" oziroma vsesplošno ropanje in uničevanje ter to postavimo ob bok dejanskim protestom, ki so jih Francozi izvajali po tistemu tragičnemu dogodku, ko je nek muslimanski migrant odrezal glavo učitelju z neke srednješole zgolj zato, ker je med poukom učencem pokazal karikaturo mohameda kljub temu, da jih je prej še celo opozoril na to kaj bo naredil ter dovolil versko bolj občutljivim muslimanskim učencem, da zapustijo razred, če tako želijo.

škoda se jim je zdelo vsakega evra da bi jih poizkušali vpeljati v sistem, sistem jih je pa že od začetka odvračal, tukaj so nas Američani prehiteli za 100 let, mi v Evropi se pa nismo nič naučili, kako se to zdi belim davkoplačevalcevm da ti doma črnuhi razgrajojao ti imaš obdavčeno plačo 50% Makaron je pa na koncertu obične pederčine?!mene čudi kaj klene francoze drži doma da ne zažgejo celotne države?!

• Všeč mi je
Reactions: B81 in jest5

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.003
6.230
113
blizu močvirne prestolnice
točno to, ampak je pa fino, tko porpagandno da so za vse krivi imigranti, tudi njihovi nesposobni politiki to pride prav, pač neuspeh integracije teh črnuhov ki so se tam rodili je zgolj na plečih domorodcev, jebiga
Ne nakladaj. Zakaj belci,ki so šli za kruhom niso problematični? Taki so pa če si se tako zatiskaš oči

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: jest5, shift in B81

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Ne nakladaj. Zakaj belci,ki so šli za kruhom niso problematični? Taki so pa če si se tako zatiskaš oči
belci, ki so šli za kruhom so bili problematični, ne nabijaj, če ne poznaš zgodovine, malo si preberi kako zadevo iz časa inkvizicije srednje in severne Amerike ter Afrike, kdo je povzrročil razkol v južnem delu afrike in na silo odvlekel par mio folka? ni vse tako črno in belo a?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.103
-8.781
113
belci, ki so šli za kruhom so bili problematični, ne nabijaj, če ne poznaš zgodovine, malo si preberi kako zadevo iz časa inkvizicije srednje in severne Amerike ter Afrike, kdo je povzrročil razkol v južnem delu afrike in na silo odvlekel par mio folka? ni vse tako črno in belo a?
Sploh mu ne odgovarjaj, ker nima smisla.
On skozi svoja rasistična, z verskim fatantizmom obarvana očala ne bo nikoli uspel dojeti bistva.

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
pa lej tudio jaz sem rasist v določenih pogledih, pa tega ne jemljem za slabo, me pa recimo moti dejstvo, da je med izgredniki v Fr polovica belcev, najbrž res večina levičarjev, ampak nekje vmes smo konkretno zajebali mi vsi

B81

22. jul 2007
37.738
11.013
113
pa lej tudio jaz sem rasist v določenih pogledih, pa tega ne jemljem za slabo, me pa recimo moti dejstvo, da je med izgredniki v Fr polovica belcev, najbrž res večina levičarjev, ampak nekje vmes smo konkretno zajebali mi vsi
človek je že od malega "divjak" po naravi, zato pa se otroke vzgaja in ne dovoli čisto vsega, kar si izmislijo. No migrantom pa se je dovolilo skoraj vse, začuda pa obstajajo države, kjer teh težav nimajo.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
začuda se to dovoli pri nas zadnja leta ?! kdo bo pa ukrepal?V franciji to nekako vračajo sklozi šport saj razne smučanja in hokeja ni športa kjer v 80%+ ne bi bili otroci priseljencev. kaj bo pa pri nas? otroci priseljencev že igrajo za našo državo, nekako so tudi integrirani kaj pa bo z kosovarji?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.003
6.230
113
blizu močvirne prestolnice
O JAR mi ne govori. Tam so bantujci prišleki Hotentoti in Grmičarji so v veliki večini fasali od bantujcev. Belci so lepo sodelovali z njimi. Aja poglej sedaj kako so temni nesposobni. Belci so jim dali vse, temni niso sposobni tega obdržati. Arabci so tudi prišleki,tam so domača edino Berberska plemena, Kopti in Tuaregi. Tile ki delajo neumnosti v Franciji ne za te niso krivi belci temveč nesposobni starši. No ja sociala to je krivo,ker jim ni treba iskati dela ne šolati itak dobijo denar od države ali od kriminala

• Haha
Reactions: jest5