Če se dela škoda zavarovalnici triglav v Ljubljani.....se to kaj pozna pri zavarovalnih premijah v Kočevju?Noben od teh migrantov ne želi ostati v Sloveniji. Jaz bi jim pokazal najkrajšo pot v Italijo oziroma tja, kamor so namenjeni.
Če se dela škoda zavarovalnici triglav v Ljubljani.....se to kaj pozna pri zavarovalnih premijah v Kočevju?Noben od teh migrantov ne želi ostati v Sloveniji. Jaz bi jim pokazal najkrajšo pot v Italijo oziroma tja, kamor so namenjeni.
Noben od teh migrantov ne želi ostati v Sloveniji. Jaz bi jim pokazal najkrajšo pot v Italijo oziroma tja, kamor so namenjeni.
Od kdaj pa obstaja PU Črnomelj. Ne se hecat. PP Črnomelj spada pod PU Novo mesto.Od kdaj pa je pri Žalcu kaka podrta ograja? Kolpa, kjer podirajo ograjo spada pod PU Črnomelj, ki pa ni omenjene v gornjem članku. Tako, da škodo lahko poravnaš kar ti.
Res bi lahko domačini namenili migrantu kaj drugega kot pa nekaj grdih besed in situacija bi lahko bila tako povsem drugačna.
Edino napako je naredil, da jih ni prebutal kot se spodobi. Da nikoli več ne bi pomislila na mladoletnice. Sramota, kaj in koga država ščiti.Najstnik, ki naj bi v Postojni "pretepel" Afganistanca: Spolno sta nadlegovala mojo sestro
S koprske policijske uprave so pred dnevi sporočili, da je 16-letni Postojnčan 17. septembra pretepel dva Afganistanca, ki imata začasno prebivališče v Postojni. Oba sta utrpela poškodbe glave. Najstnik se je zdaj odzval na družbenih omrežjih in zapisal, da je tujca "napadel", ker sta spolno...siol.net
Vprašati se je potrebno, zakaj država ščiti te znanstvenike. Zakaj ščiti cigane in ostale barabe in ne ukrepa tako kot bi morala? Zakaj dejansko takoj kaznuje delovnega človeka.. Sramota! Drugače so pa še začela pripravljalna dela za nov zapor v Ljubljani.... aja hotel..
Ti res misliš, da bodo znenstveniki prišli, kaj vse zahtevaš od njih.Zakaj moramo biti odprti do vseh, tudi do tistih, ki škodujejo naši družbi. Lahko pridejo tujci, begunci ampak se naj naučijo slovensko, naj spoštujejo našo zakonodajo, naj najdejo delo, da bodo plačevali davke, ne pa da pridejo takšni, ki so sam strošek za državo (da so sposobni pokažejo s tem, da znajo zelo dobro črpati denar iz socialne)....