?Aia? A s5 ste levi mehki....desni pa nasilni? Zanimiva interpretacija....lol
?Aia? A s5 ste levi mehki....desni pa nasilni? Zanimiva interpretacija....lol
Saj pravim, da nekaj ne špila. Vidimo naše cigane, šiptarje, socialce kako jim je lepo pri nas.Za mene bi recimo blo dovolj da ko je evidentno da nekaj ne spila, pac to nehas delat.
Zdaj ce je to srednja pot pa ne vem.
?Levi in desni imajo samo drugačen pogled na ureditev tega zla. Levi bi mehko prevzgojo(ne obstaja), desni pa že raufungkirarje izobražujejo, da se saje ne bodo vžgale v raufungu.
Prava pot bo nekje vmes.
Lahko potrdim komentarje....isto mi razlaga angleški kolega (živeč tukaj)Lepote uvoza
V Londonu množični protesti za solidarnost s Palestinci
V Veliki Britaniji so v soboto zvečer v več mestih potekali protesti v znak solidarnosti s Palestinci. Samo v prestolnici London se je po podatkih organizatorjev zbralo več kot 180 tisoč ljudi. Policija teh številk ni potrdila, so pa sporočili, da se je zbralo veliko protestnikov, poroča nemška...siol.net
PEUGEOT / 23.05.2021. OB 16:16
London je postal, kot kar nekaj evropskih metropol, raj za multikulti navdušence. Avtohtoni prebivalci se od tam selijo, saj ne morejo več živeti v okolju, kjer kraljuje kriminal in brezdelje. Po slikah sodeč se najbrž toliko Hamasovih privržencev na bi našlo niti v Gazi. Obup!
Poglej priponko 45698Qatari School Curricula Promote Jihad And Martyrdom
Qatar's support for the Hamas in the latest round of fighting with Israel reflects its years-long support for this organization and for its parent movement, the Muslim Brotherhood Qatar's support for the Hamas in the latest round of fighting with Israel reflects its years-long support for this...www.memri.org
Qatar's backing of terrorist organizations is part of its policy of promoting an extremist discourse encouraging jihad, martyrdom and armed resistance against Israel and the West. This policy is accompanied by an official Qatari media stance that consistently promotes a discourse characterized by incitement, calls for jihad and antisemitism. It is also accompanied by Qatari school curricula promoting an Islamic ethos of jihad and martyrdom and highlighting the superiority of Islam over other religions and hostility towards the West.
Si me prehitel. @turbu odgovarjal.V obeh primerih je bil pripadnik črne rase ustreljen s strani drugega pripadnike iste rase?