Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
"Ko so nacisti prišli po komuniste, sem ostal tiho;
nisem bil komunist.
Ko so zaprli socialne demokrate, sem ostal tiho;
nisem bil socialni demokrat.
Ko so prišli po sindikaliste, nisem spregovoril;
nisem bil član sindikalistov.
Ko so prišli po jude, sem ostal tiho;
nisem bil jud.
Ko so prišli po mene, ni bilo nikogar več ki bi spregovoril."
Evo spet množično čez zeleno mejo:
"Večji nadzor na posameznih gozdnih, poljskih in kolesarskih poteh na Krasu bodo opravili zaradi dogajanja prejšnji konec tedna, ko so domačini na območju občin Hrpelje - Kozina, Sežana in Komen zaznali večje število italijanskih državljanov, ki so v nasprotju z odredbami prestopali italijansko-slovensko mejo. "
Vojsko na meje!
Vojsko maš že na južni meji, še neke komandos operacije majo dol. neke terosiste, pa ne vem kaj dol lovijo. Neka vaja. Pa še vedno nič z njih.na koncu pride pa pilatus pa vse prestreže pa zbombardira. Vsaj tak sem včeraj videl na dnevniku. To je smeha z to našo vojsko
Kaj dogaja v Kopru? Danes sem se ustavil na eno kavo inkalamare. Med kratkim sprehodu od parkirišča do mestne plaže in potem med sedenjem v lokalu je bilo opaziti ogromno tujcev. Prevladovali so jeziki iz naših bivših republik. Veliko žena je bilo pa v rutah. Meni nič jasno. Nisem nacionalist, res ne, ampak šokiran sem bil, ker so bili res v večini. Meni nič jasno.
Morilci definitivno
Tole se ne bo dobro končalo, oziroma vsaj ne na miren način. Počasi vre, ko bo šlo čez, bodo trupla in tudi nedolžni bodo vmes.
Spet bo veljalo: Stay at home, be safe...
V bistvu so to posnetki, ki so nastali ob drugi uri na drugem mestu (kako znano zveni), kar isti dopisnik pove v naslednjem twitu, ki ga seveda nisi citiral.
Tvoj prikazuje, se enkrat ne protestov, zgolj skupino vseh ras (družijo se!), ki proteste izkorišča za vandalizem.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.