Ne bi vedela. Verjetno ne. Pa saj je v vseh verah in ideologijah enako.A obstaja kakšna veja ali podveja, ki nima mohameda za idealnega človeka?
Ne bi vedela. Verjetno ne. Pa saj je v vseh verah in ideologijah enako.A obstaja kakšna veja ali podveja, ki nima mohameda za idealnega človeka?
Ne bi vedela. Verjetno ne. Pa saj je v vseh verah in ideologijah enako.
Torej ce prav razumem, je statisticno gledano vecja verjetnost za kak napad, kot pred prihodom one veje mohamedove?Vsi, čeprav ne vem če kdo vodi to statistiko.
katere one veje?Torej ce prav razumem, je statisticno gledano vecja verjetnost za kak napad, kot pred prihodom one veje mohamedove?
Vse, s tem da dandanes samo ena "infidelom" izkoplje oci. Uh, brez krscanske vere bi danes ziveli na drugih planetih...a ce bi kdo drug, bi bilo bolj mozno?
res, katera vera pa nima boga za idealnega?
ne razumem.Vse, s tem da dandanes samo ena "infidelom" izkoplje oci. Uh, brez krscanske vere bi danes ziveli na drugih planetih...
a ce bi kdo drug, bi bilo bolj mozno?
res, katera vera pa nima boga za idealnega?
One tahude, kjer so ljudje nonstop slabe volje in bi radi vse pomuslili...katere one veje?
A law goes into effect Wednesday in Brunei that will punish adultery and homosexual sex with death.
Bummer.ne razumem.
jbg, ampak ko to napišem, pol res rabim podnapise. taktoje.
Aja, ja, tiste ki pobijajo svoje, ker niso dovolj radikalni. Upam da čimmanj, čeprav seveda da prihajajo.One tahude, kjer so ljudje nonstop slabe volje in bi radi vse pomuslili...
ha?Bummer.
Aja, ja, tiste ki pobijajo svoje, ker niso dovolj radikalni. Upam da čimmanj, čeprav seveda da prihajajo.
Sicer so vse pa vse veje islama Mohamedove, če smo že pri tem. Alah je bog in Mohamed je njegov prerok. Tako kot je Jezus Kristus v krščanstvu božji sin in mesija, v islamu pa tudi prerok.
V bistvju je pa tako, da se v glavnem delijo na šiite in sunite (med sabo si niso ravno v najboljših odnosih), tretja veja so pa haridžiti. Tudi jaz nisem vedela za njih, dokler se nisem lotila malo bolj podrobno guglati o Omanu.
To leti name?Res me zanima, koliko casa, denarja, molitev, ce hoces, energije, empatije vlozi en tak osebk, kot je tale tu, v to, da pomaga tem, ki hodijo sem.
Potem si pa bolj hinavske sorte. Rada bi jih imela tu, dala pa nic. Ampak da bo tako, si ti le mislis...To leti name?
Nič. Sicer itak ne boš verjel, ampak je res.
Ne, nekoč sem že jasno in obširno napisala moje mnenje o migracijah, pa je Matey vse skupaj izbrisal.Potem si pa bolj hinavske sorte. Rada bi jih imela tu, dala pa nic. Ampak da bo tako, si ti le mislis...