Dvoličneži
Faking hinavci. Isto klepec in ostali gofljači.
Tukaj mi je desnica bolj všeč, vsaj naravnost povedo, da ne. Me zanima, koliko naših ljudi z Levice ima katerega doma...
Dvoličneži
Ker me že omenjaš.Faking hinavci. Isto klepec in ostali gofljači.
Tukaj mi je desnica bolj všeč, vsaj naravnost povedo, da ne. Me zanima, koliko naših ljudi z Levice ima katerega doma...
Nad kakšnim opozarjanjem? nad tem, da vam kronično primanjkuje empatije in da počnete ravno tisto, kar ekstremisti pričakujejo od vas?Zdaj so tisti, ki opozarjajo bolj krivi od klavskih podopic
zblojenci se zgražajo nad opozarjanjem, nad sadističnim brezumnim kamenodobnim zločinom pa nič - zgornji post jagababe je vzorčni primer Pfuj!!!
Nič bat, sem itak v odhajanju.baba spet jih boš po prstkih dobla pol pa spet jokcala
drugega nisem pričakoval, ko izgubiš vojno, vedno strahopetno zbežiš.Nič bat, sem itak v odhajanju.
Picek in Pacek bosta tudi orgazmirala češ da sta me onadva pregnala. Zmenite se, kdo od vas treh dela večje potičke.drugega nisem pričakoval, ko izgubiš vojno, vedno strahopetno zbežiš.
bom pa tule največji car, ker sem te zmagal in pregnal
To si ti spisal?
V Veliki Britaniji je 1.174.983 Pakistancev, na Švedskem samo 21.816.
če bi mene vprašali....bi predlagal da vprašajo kmete, kako se pomladi čreda.Pa saj to je točno to kar nekateri hočejo in zaradi česar se dopušča tak dotok migrantov v EU - mlajša delovna sila, ki naj bi nekoč vplačevala v pokojninsko blagajno. Dejstvo je, da je to resen problem potreben konkretne pozornosti in čimhitrejše rešitve ampak IMHO - to rešujejo na povsem zgrešen način.
Praviš torej, da bi v EU morali spuščati zgolj migrantke?
Seveda,. pa še to samo rosno mlade.Praviš torej, da bi v EU morali spuščati zgolj migrantke?
in ti nas zmerjaš s ksenofobnimi rasisti
Valda kake forePraviš torej, da bi v EU morali spuščati zgolj migrantke?
No saj to je lih nacrt. Menjat eno raso z drugo, ki ne razmislja toliko. Saj zenske pa imamo tu, teh ni treba uvazat, zgleda.Niso fore ampak čista neovrgljiva logika, če je seveda res kar pravijo, da jih potrebujemo zaradi staranja prebivalstva.
Glede na to, da pa uvažajo samo ,,vojake,, je pa njihov resnični cilje nekaj povsem drugega, kar bo imelo za posledico korenito znižanje števila Evropejcev.