Lepote multikulturnosti 2

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.768
113
Zdrava pamet verjeto pomeni upoštevanje vseh znanih dejstev:
- kolonialno preteklost držav
- vpletanje v njihov razvoj po samostojnosti
- izkoriščanje naravnih virov
- podpora ustrežnim režimom
skratka vse to in še več, so ciljne države počele. To jim je popolnoma jasno. Zato zmanjševanje razlogov, ki ljudi prisiljujejo k zapuščanju svojih držav, reševanje migrantskih življenj in vzpostavitev mednarodne mreže za iskanje pogrešanih migrantov, okrepitev boja proti tihotapstvu prebežnikov, koordiniran nadzor mejnih prehodov ni tako zelo populistično, kot je zapiranje mej držav, kamor migranti pravzaprav nočejo (Slovenija, Madžarska).

Populistično je zjebati vse kar se je zjebat dalo in vreči stran. Postaviti ograje, ki bodo povzročile frustraciej in "šolanje" novih ekstremistov. Ampak to bo stvar naslednjih vlad.

Aha aha, ok. Torej, ker so cilje države izvajale sranja v preteklosti moramo zdaj Slovenci ignorirati lastno in šengensko zakonodajo in na ukaz vse te mase neovirano spustiti k željenemu cilju?

• Všeč mi je
Reactions: endvatri
I

Izbrisan uporabnik #9334

optiplex
Ja, tako je to.
Štos je v tem, da pa vsi pričakujejo naše milosti za njih, Jagababa bi rekla, da jim dajmo še pet kil žiletk (da bodo lahko brezmejno obrezovali deklice) , da bodo vsaj obriti hodili po svetu, saj so tako ubogi .. ubogi !

• Všeč mi je
Reactions: miflo

erikson

Guru
25. avg 2007
22.320
6.135
113
Asia Bibi: Pakistan acquits Christian woman on death row

A Pakistani court has overturned the death sentence of a Christian woman convicted of blasphemy, a case that has polarised the nation.
Asia Bibi was convicted in 2010 after being accused of insulting the Prophet Muhammad in a row with her neighbours.
She always maintained her innocence, but has spent most of the past eight years in solitary confinement.
The landmark ruling has already set off violent protests by hardliners who support strong blasphemy laws.

Laws enacted by the British Raj in 1860 made it a crime to disturb a religious assembly, trespass on burial grounds, insult religious beliefs or intentionally destroy or defile a place or an object of worship, punishable by up to 10 years in jail.

Several more clauses were added in the 1980s by Pakistan's military ruler Gen Zia ul-Haq:

1980 - up to three years in jail for derogatory remarks against Islamic personages
1982 - life imprisonment for "wilful" desecration of the Koran
1986 - "death, or imprisonment for life" for blasphemy against the Prophet Muhammad

Nazadnje urejeno:

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.332
2.540
113
Vedno pogostejši NE organizaciji EU.
Odločen NE!
Pa me lovi. In kje so moška spolovila Slovenije? Nikjer, le ta ima ženska spolovila.
Ja res me pogosto prime in si rečem: Slovenija, ko te j...e!
Da bo men zdravnik grozil, da lahko umrem, če ne bo po njegovem -Kuštrin. Plačujem pavša, da na stortev čakam 1 let.
Vzdravniki ste izsilili, da moramo tujim plačevati po 2000€ na dan. Pa za moj denar ste se izobraževal
Malo morgen Slovenija, malo morgen
Slovenija skrbiš za tiste ki gredo mimo ali so problem za tiste, ki so te naredili ali so tvoji ali ti plačijejo da delač državo.
Lahko, da sem zgrešil temo, sem se pa le mal spucal. Pomaga☺

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.756
6.143
113
blizu močvirne prestolnice
Zdrava pamet verjeto pomeni upoštevanje vseh znanih dejstev:
- kolonialno preteklost držav
- vpletanje v njihov razvoj po samostojnosti
- izkoriščanje naravnih virov
- podpora ustrežnim režimom
skratka vse to in še več, so ciljne države počele. To jim je popolnoma jasno. Zato zmanjševanje razlogov, ki ljudi prisiljujejo k zapuščanju svojih držav, reševanje migrantskih življenj in vzpostavitev mednarodne mreže za iskanje pogrešanih migrantov, okrepitev boja proti tihotapstvu prebežnikov, koordiniran nadzor mejnih prehodov ni tako zelo populistično, kot je zapiranje mej držav, kamor migranti pravzaprav nočejo (Slovenija, Madžarska).

Populistično je zjebati vse kar se je zjebat dalo in vreči stran. Postaviti ograje, ki bodo povzročile frustraciej in "šolanje" novih ekstremistov. Ampak to bo stvar naslednjih vlad.
Zakaj lažeš?Leta 60 so bile vse afriške države na dobri poti. Imele so infrastrukturo kot se šika, ja Zahod se je res vtikal, toda demografsko in umsko niso sposobni da bi bili uspešni. Naj gredo na kitajsko saj so danes oni vladarji in izkoriščevalci te celine.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Zakaj lažeš?Leta 60 so bile vse afriške države na dobri poti. Imele so infrastrukturo kot se šika, ja Zahod se je res vtikal, toda demografsko in umsko niso sposobni da bi bili uspešni. Naj gredo na kitajsko saj so danes oni vladarji in izkoriščevalci te celine.
Od kje pobiraš take rasistične? Od Hitlerja? Pa ne da si ti Übermensch?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.