J3be tebe marsikaj pa ne štekaš.. Upam da bo Admin tolk da bo tekal..
Res me jebe marsikaj a očitno še zdaleč ne toliko stvari kot tebe
J3be tebe marsikaj pa ne štekaš.. Upam da bo Admin tolk da bo tekal..
Res me jebe marsikaj a očitno še zdaleč ne toliko stvari kot tebe
Kot naprimer radikalno bluzenje tvojih objav katere potem popravljaš v nedogled in jih tudi brišeš.Primer izginulih delov člankov me zanima.
Jaz umiram od smeha.. Kakšnega moderatorja mamo... Kdo mu je sploh dal ta pooblastila itn..
Sicer pa đeky...primerjava s konjem ne bi bla žalitev zate ampak za konja.Jaz umiram od smeha.. Kakšnega moderatorja mamo... Kdo mu je sploh dal ta pooblastila itn..
Tisti, kateremu zdaj jokaš in ga za brezveze, pardon, ne za brezveze ampak zaradi lastnih blodenj označuješ in kličeš v temo.
Sicer pa đeky...primerjava s konjem ne bi bla žalitev zate ampak za konja.
Sicer pa slike itak nisi kapiral.
Ampak za konja si se res sam proglasil tko da ne jokat zdej noMaverickT Dej prosim ukrepaj ker ta moderator matey si ne zasluži tega naziva moderatorja.. ker nima nobenega bontona obnašanja itn..
A te je strah al kaj? Očitno da.. Da mi tolk odgovarjaš... Upam da se oglasi.. Ker tako obnašanje moderatorja ne pelje nikamor žal..
Strah? Česa že? A da jih bom slišal od Mavericka? Da izgubim status moderatorja? Da bom banan z Alterja? Mah to ne more bitit to, nekaj sem falil...
Daj napiši česa naj bi me bilo OČITNO strah no, lepooo prosim
A veš kaj je tu dejansko nesmiselno in ne pelje nikamor? Da svojo nezmožnost argumentiranja oz. branjenja svojega mnenja nadomeščaš z očitki v povezavi z moderatorstvom, ko pa dejansko to tu nima prav nobene veze saj zgolj zagovarjam svoje mišljenje. Ti imaš konflikt z mojim prepričanjem in ne z mojim statusom moderatorja in to "rešuješ" na najbolj zgrešen način.
Pejd rajš spat, bo bolje zate in zame.
Zagovarjanje osebnega mišljenja pomeni zaklepanje tem in enomesečni ban uporabnika, ki ne razmišlja enako kot ti, za dobro vago pa še ban kakšnega novega, ki ga banan uporabnik na novo ustvari?Strah? Česa že? A da jih bom slišal od Mavericka? Da izgubim status moderatorja? Da bom banan z Alterja? Mah to ne more bitit to, nekaj sem falil...
Daj napiši česa naj bi me bilo OČITNO strah no, lepooo prosim
A veš kaj je tu dejansko nesmiselno in ne pelje nikamor? Da svojo nezmožnost argumentiranja oz. branjenja svojega mnenja nadomeščaš z očitki v povezavi z moderatorstvom, ko pa dejansko to tu nima prav nobene veze saj zgolj zagovarjam svoje mišljenje. Ti imaš konflikt z mojim prepričanjem in ne z mojim statusom moderatorja in to "rešuješ" na najbolj zgrešen način.
Pejd rajš spat, bo bolje zate in zame.
Na primer?Razlikovanje mnenj ni enako izmikanju jasno postavljenim vprašanjem na katera nimaš odgovorov, bluziš pa še vedno.
Ne, ne vem. Povej.Dobro ti veš o čem se gre. Ne delaj se še bolj butaste kot si.
Zagovarjanje osebnega mišljenja pomeni zaklepanje tem in enomesečni ban uporabnika, ki ne razmišlja enako kot ti, za dobro vago pa še ban kakšnega novega, ki ga banan uporabnik na novo ustvari?
Nekako se mi zdi, da to ni naloga moderatorja.
abejžno. na tem forumu vsi ravnate z vsemi v rokavičkah in nihče se z nikomer ne krega, kaj šele da bi kdo koga žalil. in noben banan user ni nikoli naredil nov profil.Ce banan user naredi novega uporabnika si zasluzi perm ban. Od prvega ko si tu se zapenjas in isces spore z userji. Ocitno to ni to.
Izadji, pojacaj ekipu.
S5 lažeš /zavajaš/manipuliraš...jaz sem že bil banan in to parx pa mam še kar isti nick.... in noben banan user ni nikoli naredil nov profil.
malomorgen