Tvoj pedofil tito je 13 letnico spolno zlorabljal in jo pri 14 letih tudi poročil v ruski cerkvi.
Novejša zgodovina
Ti ko nimaš kaj pametnega za povedat pa takoj omenjaš Tito-ta to je res bolano..do konca,
Tvoj pedofil tito je 13 letnico spolno zlorabljal in jo pri 14 letih tudi poročil v ruski cerkvi.
Novejša zgodovina
Torej si lahko dam v podpis Matey je bedak, ker trdi da to ni žaljivkaKako to misliš, žalim? Vprašaj bizija kako je glede tistega, ko bedaku rečeš bedak. To ni žalitev
A to so zdaj primerjave katera pravljica je bolj ali manj etična in moralna ali kako? Kere fore
Ne muslimani niso narod.Ja če Muslimani ni niso narod pol tudi nismo niti Slovenci narod.. In bilo kera druga narodnost če se gremo tega...
Tito je moj prav toliko kot je tvoj. In verjetno za tiste čase ni bil pedofil, če je bil cerkveno poročen.Tvoj pedofil tito je 13 letnico spolno zlorabljal in jo pri 14 letih tudi poročil v ruski cerkvi.
Novejša zgodovina
Sem dal v presojo.......mnja mnja mnja...abejš no bejš? Naštej kakšne primerljive nagravžnosti ustanovitelja krščanstva? Kakšen zgled je dal? Kakšn nauk je širil?
Ne muslimani niso narod.
Si se predčasno zbudil iz zimskega spanja in pišeš neumnosti.
Javi se marca
Torej si lahko dam v podpis Matey je bedak, ker trdi da to ni žaljivka
In kaj to tebe briga, če nisi veren? Veruj ti v svoje pravljice, nam pa pusti naše.A to so zdaj primerjave katera pravljica je bolj ali manj etična in moralna ali kako? Kere fore
Jaz pa tvojo.Misliš "Bizi je bedak, ker trdi, da to ni žaljivka" kajne? Jaz zgolj uporabljam njegovo terminologijo
Strpnost, tolerantnost in ljubezen do drugih.abejš no bejš? Naštej kakšne primerljive nagravžnosti ustanovitelja krščanstva? Kakšen zgled je dal? Kakšn nauk je širil?
Nič tiste čase. V rusiji jih ta trenutek lahko poročajo 14 letnice. Veliki putika dal žegen.Tito je moj prav toliko kot je tvoj. In verjetno za tiste čase ni bil pedofil, če je bil cerkveno poročen.
Pa nehaj že s tem, se ponavljaš kot stara plošča.
Sem dal v presojo.......mnja mnja mnja...
ja lahko tudi tako gledaš... važno je kakšen zgled imajo eni in drugi. Tukaj je bistvena razlika. In ni tolki pomembno kaj je njegov prednik delal. Kdo lahko odgovarja za dejanja svojih prednikov?
Ne, mislim točno to, kar sem napisala.Misliš "Bizi je bedak, ker trdi, da to ni žaljivka" kajne? Jaz zgolj uporabljam njegovo terminologijo
Jaz pa tvojo.
Ne, mislim točno to, kar sem napisala.
Ne, ti druge redno nazivaš z bedakom, češ da to ni žaljivka. Torej te moj podpis v prav ničemer ne žali, je tako?Ja ni moja, če je moja prekopirana, lol
Ja sej, kiks. Spet
Strpnost, tolerantnost in ljubezen do drugih.
Mimogrede, kristjanka sem.
Se strinjam. Ne moreš odgovarjat in v končni fazi šteje zgled oz. končni nauk. Ravno zaradi tega sem do neke mere pozitivno naklonjen raznim veram, kljub temu, da sam ne verjamem v boga kot takega, saj menim, da ni popolnoma nič narobe v kolikor se folk ravna po pozitivnih (na)vodilih pa čeprav morda izvirajo iz verovanja v X boga.