Lepote multikulturnosti 2

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Qshtr

Fizikalc
22. avg 2011
477
79
28
A to so zdaj primerjave katera pravljica je bolj ali manj etična in moralna ali kako? Kere fore :D

ja lahko tudi tako gledaš... važno je kakšen zgled imajo eni in drugi. Tukaj je bistvena razlika. In ni tolki pomembno kaj je njegov prednik delal. Kdo lahko odgovarja za dejanja svojih prednikov?

I

Izbrisan uporabnik #15304

Tvoj pedofil tito je 13 letnico spolno zlorabljal in jo pri 14 letih tudi poročil v ruski cerkvi.
Novejša zgodovina
Tito je moj prav toliko kot je tvoj. In verjetno za tiste čase ni bil pedofil, če je bil cerkveno poročen.
Pa nehaj že s tem, se ponavljaš kot stara plošča.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Tito je moj prav toliko kot je tvoj. In verjetno za tiste čase ni bil pedofil, če je bil cerkveno poročen.
Pa nehaj že s tem, se ponavljaš kot stara plošča.
Nič tiste čase. V rusiji jih ta trenutek lahko poročajo 14 letnice. Veliki putika dal žegen.
In tvoj pedofil tito nikol ni bil moj. V vednost.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.750
113
ja lahko tudi tako gledaš... važno je kakšen zgled imajo eni in drugi. Tukaj je bistvena razlika. In ni tolki pomembno kaj je njegov prednik delal. Kdo lahko odgovarja za dejanja svojih prednikov?

Se strinjam. Ne moreš odgovarjat in v končni fazi šteje zgled oz. končni nauk. Ravno zaradi tega sem do neke mere pozitivno naklonjen raznim veram, kljub temu, da sam ne verjamem v boga kot takega, saj menim, da ni popolnoma nič narobe v kolikor se folk ravna po pozitivnih (na)vodilih pa čeprav morda izvirajo iz verovanja v X boga.

• Všeč mi je
Reactions: Qshtr

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.750
113
Matey

Je bedak ..To mu lahko rečem itak ni moderator :evil::valjamse:

Ooo Dakić Dakić :aplauz:

Seveda, da lahko rečeš. Glede na svoje izjemne sposobnosti nedojemanja realnosti okoli sebe (pa ne vem ali zaradi plašnic, ki jih imaš gor ali pa zaradi splopčne degeneriranosti, ki jo razkazuješ s svojimi posti o muslimanih kot narodu) pa ti je seveda brezveze razlagati dalje kako in kaj, če pa še jagibabi ne potegne pa je v dojemanju večline stvari svetlobna leta pred tabo :aplauz:

• Všeč mi je
Reactions: endvatri

Qshtr

Fizikalc
22. avg 2011
477
79
28
Strpnost, tolerantnost in ljubezen do drugih.
Mimogrede, kristjanka sem.

Se strinjam. Ne moreš odgovarjat in v končni fazi šteje zgled oz. končni nauk. Ravno zaradi tega sem do neke mere pozitivno naklonjen raznim veram, kljub temu, da sam ne verjamem v boga kot takega, saj menim, da ni popolnoma nič narobe v kolikor se folk ravna po pozitivnih (na)vodilih pa čeprav morda izvirajo iz verovanja v X boga.

Razumem kaj misliš in se strinjam. Meni ni všeč nobena "organizirana" religija. Se pa ponavadi oglasim, ko hočejo nekateri zagovarjati islam kot "vse je isto, vsi so enaki...", ker dejstva govorijo drugače.

• Všeč mi je
Reactions: Matey
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.