Od kod vse so bili in kakšne so bile izkušnje z njimi? Slabe ali dobre ali mešano?Ne vem, nikoli nisem štel, ker se mi to ni zdelo pomembno. V bistvu se mi tudi zdaj ne zdi. Jih je (bilo) pa kar nekaj.
Kaj pomeni plačljiva statistika?Hvala ampak tole je plačljiva statistika pa še to do 2017. Te je pa drugače vmes že Ferdo prehitel s svojim virom
Od kod vse so bili in kakšne so bile izkušnje z njimi? Slabe ali dobre ali mešano?
Kaj pomeni plačljiva statistika?
Za leto 2018 je ni, ker leto še ni zaključeno.
Me veseli, da dobre in verjamem, da bodo takšne tudi v bodoče.Bom naštel mešano na blef po spominu: Slonokoščena obala, še ena afriška država, ki sem jo pozabil, Sirija, Irak, Iran, Kitajska, Rusija, Italija, Japonska (bejba iz Japonske, ki je k nam v SLO prišla po 5ih letih v Braziliji, lol), Bosna, Črna Gora, Albanija, Srbija, Makedonija,.... sigurno sem še pozabil na katero.
Izkušnje? Mešane, v večini dobre.
Kakšen argumentMa tam sem videl 49€ na mesec za ekluzivno statistiko pa brez 2018 (če se gleda na komplet leto dejansko logično da tega ni ampak mene zanima tudi 2018) in me je minil interes. Sploh zato, ker je vmes oz. prej tudi Ferdo dodal svoj link.
Me veseli, da dobre in verjamem, da bodo takšne tudi v bodoče.
Kakšen argument
Pa veš, da smo Slovenci tudi v njej?
ampak tebe seveda to ne zanima
Seveda. Ker Nova TV trdi da gre za horde posiljevalcev je seveda temu potrebno verjeti, kljub temu da imaš osebne izkušnje s tujci dobre.Upam, da res. Da pa bo temu res tako pa bi zelo pripomogla zdrava pamet, katere pa trenutno v EU parlamentu in EU na splošno zelo primanjkuje.
Imaš tudi ostale države v številkah, ni samo ena stran podatkov.Kakšen argument, ja realen. Tko to je. In ne, Slovenci v DE me ne zanimajo. Zdaj me pa še vprašaj zakaj (plis dont)
Me veseli, da dobre in verjamem, da bodo takšne tudi v bodoče.
Seveda. Ker Nova TV trdi da gre za horde posiljevalcev je seveda temu potrebno verjeti, kljub temu da imaš osebne izkušnje s tujci dobre.
Se pravi si imel osebno opravka tudi z ilegalnimi migranti?Aja pa še to - veš zakaj v večini dobre? Ker sem imel v večini primerov opravka z legalnimi migranti, katerim je jasno kako funkcionira svet. Takoj, ko so se pa migranti po miselnosti in delovanju približevali bolj nelegalnemu kot legalnemu delovanju pa se je s tem večala tudi sama problematičnost. Zanimivo a ne?
Se pravi si imel osebno opravka tudi z ilegalnimi migranti?
Pišeš o približevanju, ampak ok. Pustiva.Prosim preberi še enkrat moj post, ki si ga citirala. Mislim, da sem dovolj jasno opisal zadevo.
Ali v bodoče lahko pričakujemo od tebe kak majčken willkommen tudi za tistih nekaj migrantov, ki želijo ostati pri nas?