Lepote multikulturnosti 2

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.751
113
Ne vem, nikoli nisem štel, ker se mi to ni zdelo pomembno. V bistvu se mi tudi zdaj ne zdi. Jih je (bilo) pa kar nekaj.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.751
113
Od kod vse so bili in kakšne so bile izkušnje z njimi? Slabe ali dobre ali mešano?

Bom naštel mešano na blef po spominu: Slonokoščena obala, še ena afriška država, ki sem jo pozabil, Sirija, Irak, Iran, Kitajska, Rusija, Italija, Japonska (bejba iz Japonske, ki je k nam v SLO prišla po 5ih letih v Braziliji, lol), Bosna, Črna Gora, Albanija, Srbija, Makedonija,.... sigurno sem še pozabil na katero.

Izkušnje? Mešane, v večini dobre.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.751
113
Kaj pomeni plačljiva statistika?
Za leto 2018 je ni, ker leto še ni zaključeno.

Ma tam sem videl 49€ na mesec za ekluzivno statistiko pa brez 2018 (če se gleda na komplet leto dejansko logično da tega ni ampak mene zanima tudi 2018) in me je minil interes. Sploh zato, ker je vmes oz. prej tudi Ferdo dodal svoj link.

I

Izbrisan uporabnik #15304

Bom naštel mešano na blef po spominu: Slonokoščena obala, še ena afriška država, ki sem jo pozabil, Sirija, Irak, Iran, Kitajska, Rusija, Italija, Japonska (bejba iz Japonske, ki je k nam v SLO prišla po 5ih letih v Braziliji, lol), Bosna, Črna Gora, Albanija, Srbija, Makedonija,.... sigurno sem še pozabil na katero.

Izkušnje? Mešane, v večini dobre.
Me veseli, da dobre in verjamem, da bodo takšne tudi v bodoče.

I

Ma tam sem videl 49€ na mesec za ekluzivno statistiko pa brez 2018 (če se gleda na komplet leto dejansko logično da tega ni ampak mene zanima tudi 2018) in me je minil interes. Sploh zato, ker je vmes oz. prej tudi Ferdo dodal svoj link.
Kakšen argument :cool:
Pa veš, da smo Slovenci tudi v njej?
ampak tebe seveda to ne zanima

I

Upam, da res. Da pa bo temu res tako pa bi zelo pripomogla zdrava pamet, katere pa trenutno v EU parlamentu in EU na splošno zelo primanjkuje.
Seveda. Ker Nova TV trdi da gre za horde posiljevalcev je seveda temu potrebno verjeti, kljub temu da imaš osebne izkušnje s tujci dobre.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.751
113
Me veseli, da dobre in verjamem, da bodo takšne tudi v bodoče.

Aja pa še to - veš zakaj v večini dobre? Ker sem imel v večini primerov opravka z legalnimi migranti, katerim je jasno kako funkcionira svet. Takoj, ko so se pa migranti po miselnosti in delovanju približevali bolj nelegalnemu kot legalnemu delovanju pa se je s tem večala tudi sama problematičnost. Zanimivo a ne?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.751
113
Seveda. Ker Nova TV trdi da gre za horde posiljevalcev je seveda temu potrebno verjeti, kljub temu da imaš osebne izkušnje s tujci dobre.

Tkole ti bom povedal - pri vseh teh miljonih večinoma ilegalnih migrantov se brez dvoma brez problema nabere za eno če ne kar za dve hordi posiljevalcev. Morda še več. Zato pa je treba spremenit ta način obdelave migrantov s strani EU.

I

Aja pa še to - veš zakaj v večini dobre? Ker sem imel v večini primerov opravka z legalnimi migranti, katerim je jasno kako funkcionira svet. Takoj, ko so se pa migranti po miselnosti in delovanju približevali bolj nelegalnemu kot legalnemu delovanju pa se je s tem večala tudi sama problematičnost. Zanimivo a ne?
Se pravi si imel osebno opravka tudi z ilegalnimi migranti?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.751
113
Da, približevanje. Torej ni ilegalec ampak ima polno blazno pametnih idej, kako lažje (pre)živet in to pa so že nelegalne zadeve. Pustiva.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.