Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Zakaj bi jo pa lepil na folijo, sej jo lahko nalepiš direktno na šipo? ne bo dol padla.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
drugače pa, tale prozorna, k jo imam v mislih, je tok tanka k celofan za darila zavijat. pa tud dvomim, da bi bil kakšen sistem tok natančen, da bi ugotovil razliko. .
Imaš v mislih "živilsko" folijo?
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
aja; Evrokrat (al evrofil) k omenja tele podvige s ponarejanjem zdravil in receptov... Bravo. Zarad nenalimane vinjete ne bo noben umrl. Tud v minusu ne bo noben, a ti je to jasno, al kako?
ti pa nisi cist jasnCitat:
Uporabnik msenjur pravi:
aja; Evrokrat (al evrofil) k omenja tele podvige s ponarejanjem zdravil in receptov... Bravo. Zarad nenalimane vinjete ne bo noben umrl. Tud v minusu ne bo noben, a ti je to jasno, al kako?
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
ej, spet ne dojemas
taksen je pac vinjetni sistem in je vinjeta vezana na vozilo
ti bi pac rad goljufal in si med frendi mal vinjete sposojali,
Citat:
Uporabnik Saeed pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Res da ne bo nihče umrl a kljub temu bo to šlo vsem nam v breme. Zaradi nezadostnega števila prodanih vinjet se bodo pač podražile vinjete in nas ponovno udarile po žepu. Če si že ravno omenil, da ne bo nikogar prizadela tvoja iznajdljivost
Sicer pa se vsak znajde po svoje ... meni se kljub temu zelo pozna 750€ letno (ki sem jih plačeval prej) ali pa trenutnih 95€ za modro nalepko, ki jo imam na steklu.
Citat:
Uporabnik Saeed pravi:
Nisi razumel moje poante ... tak način razmišljanja, kje bi čim bolje ogoljufali državo in se izognili zakonom, je čista balkanska logika in dokler ne bo v naših glavah narejen tisti pravi premik, ne bomo nikoli na ravni zahodnih držav ampak bomo vedno capljali za nekom...
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Tolk v tvoj info; na računu od Petrola je serijska številka vinjete. Pa se potem DARSovec sploh ne bo jebal s tabo...
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik Saeed pravi:
Nisi razumel moje poante ... tak način razmišljanja, kje bi čim bolje ogoljufali državo in se izognili zakonom, je čista balkanska logika in dokler ne bo v naših glavah narejen tisti pravi premik, ne bomo nikoli na ravni zahodnih držav ampak bomo vedno capljali za nekom...
Če država goljufa nas, zakaj ne bi še mi nje, če se da? Sicer pa, imaš prav. Samo na balkanu se goljufa in išče bljižnice mimo zakonov. Ves ostali svet je pa čisto nedolžen, angelski. Vsi vse plačujejo, kar jim država naroči. Vsi so pokorni zakonu in predpisom.
Ja, sam mi kle na balkanu hočmo skoz neki goljufat. Pišuka smo Balkanci.