lepa ljubljana

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.243
25
48
A kdo ve kaj a se dela kj al sam rušjo na Zaloški tm pr toplarni k so bli vrtovi?

In ta povezava od obvoznice proti Polju oz. Zalogu vidim da se ruši in nasipa
sprasujem se.gif
a se dela že podaljšek končno, ve kdo kj?

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Žal se opankarju tud ne...

poglej v bizi njegove firme..... in če še nisi prepričan pomolzi oči in še enkrat poglej. Lahko pa vprašamo energoplan, nekoč dobro stoječa firma, dokler z opankarjevim zastonjkarstvom ni imelo opravka...

a takem poslu govoriš.... potem si taprav čefur... samo mutivoda in nategi...

to je to

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
se razumeš v posel..investicije..ne

opankar je moj...tko praviš

tvoji so pa
hilda
zidar
čerlnilogar
šrot
bavčar
kordež
....in 99% ostalih lastnikov, direktorjev, vodij propadlih firm

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Moj ni nobeden, da se razumemo, je pa Hilda naredila vsaj nekej dobrega.. Pobrala delovne vize in jih poslala v svojo rodno, v nasprotnem primeru bi se ti delavci z familijami naselil v Slovenijo in bili socialni problem države.

Opankar dost bol ni, krade poštenim, potem pa z svojimi idiotizmi futre lastne čapce, ki mu skandirajo do onemoglosti, obenem pa jim rad zaračuna 200 eur globe za wrong parking, celo več po svoje jemle zakone...

so ga hitro prizemljili. Njegove ivesticije pa so take, da so praviloma nikoli dokočnane in mutna posla, zginja keš in njegovo zastonjkarstvo se šteje v miljonih...

tko nekako. Medtem pa upniki še kar čakajo od natega tega tvojga Opankarja.... Sicer mu rubijo, v počasnih korakih. Jebiga lokalni šerif si lahko privošči vse, ne more pa plačati niti parking listka, more it redarka na zagovor..

v tem stilu nekako, čisti balkan sistem...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Na tale post sem naletel...

kaj to je res...

Citat:
V 21-ih letih se je iz Slovenije izselilo cca 210.000 mladih izobražencev. Istočasno se je v Slovenijo uradno priselilo cca 350.000 priseljencev, 2/3 iz spocialnega dna, iz nekdanjih republik ex-Yu. (vir SURS; povpr. 11k letno izselitev/16,5k letno priselitev).

To, o čemer govoriš, se dogaja že ves čas. Zato, ker priseljenci večinoma podpirajo rdečo politikantsko mafijo, ki jim obljublja "socialno državo, brez dela, do penzije, samo volite nas".

Glede cifer?

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
Moj ni nobeden, da se razumemo, je pa Hilda naredila vsaj nekej dobrega.. Pobrala delovne vize in jih poslala v svojo rodno, v nasprotnem primeru bi se ti delavci z familijami naselil v Slovenijo in bili socialni problem države.

Opankar dost bol ni, krade poštenim, potem pa z svojimi idiotizmi futre lastne čapce, ki mu skandirajo do onemoglosti, obenem pa jim rad zaračuna 200 eur globe za wrong parking, celo več po svoje jemle zakone...

so ga hitro prizemljili. Njegove ivesticije pa so take, da so praviloma nikoli dokočnane in mutna posla, zginja keš in njegovo zastonjkarstvo se šteje v miljonih...

tko nekako. Medtem pa upniki še kar čakajo od natega tega tvojga Opankarja.... Sicer mu rubijo, v počasnih korakih. Jebiga lokalni šerif si lahko privošči vse, ne more pa plačati niti parking listka, more it redarka na zagovor..

v tem stilu nekako, čisti balkan sistem...

a si na kakšnih mamilih al si dr. eek od rojstva?
ne morem verjeti, da se takšni kot ti prosto sprehajate med ljudmi.

vem, vem , da si izza tipkovnice pogumnež in "najjači u selu" v real life pa copatar
tako kot večina nas v virtualnem svetu...
sam to je pa boleština
bonk.gif

"Hilda je naredila vsaj nekej dobrega..." faaak stari hitro se prijavi v Polje

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
kakšne mamile...

fact:
Tile čapci pridejo sem delat za minimalke, prvlečejo 5 brezposelnih sem, ki so vsi na socialkah, zasedejo socilana stanovanja, zganjajo kriminal + skandirajo, če jim vzamejo doklade, podpore itd...

Hilda je ob propadu rešila problem, z odvzemom viz in voila... Sloveniji je nardila uslugo... (vsaj kar se tiče bremena brezposelnosti in raznih podpor), če je že podjetje propadlo.

Mislim, da bi morali omejiti priseljevanje iz ex yuge, ter dat neke strožje kriterije pridobitve državljanstva. Ne pa da gledamo tele izbrisan, izbeglice in druge like Todorovič, da pušijo in delajo pizdarije in štrajkajo, da jim Slovenija dela krivico...

So isti kot cigani, le da cigotov manj...
to je moje mnenje........

tuki, je pa dejasko stanje .... od teh država nima nobenih koristi, le težave

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
kakšne mamile...

fact:
Tile čapci pridejo sem delat za minimalke, prvlečejo 5 brezposelnih sem, ki so vsi na socialkah, zasedejo socilana stanovanja, zganjajo kriminal + skandirajo, če jim vzamejo doklade, podpore itd...

Hilda je ob propadu rešila problem, z odvzemom viz in voila... Sloveniji je nardila uslugo... (vsaj kar se tiče bremena brezposelnosti in raznih podpor), če je že podjetje propadlo.

Mislim, da bi morali omejiti priseljevanje iz ex yuge, ter dat neke strožje kriterije pridobitve državljanstva. Ne pa da gledamo tele izbrisan, izbeglice in druge like Todorovič, da pušijo in delajo pizdarije in štrajkajo, da jim Slovenija dela krivico...

So isti kot cigani, le da cigotov manj...
to je moje mnenje........

tuki, je pa dejasko stanje .... od teh država nima nobenih koristi, le težave
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/In62rIr8Egk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

aloooo še kap te bo.

ti ko si tak zagriženi slovenc
daj se prvo slovesko nauči pa ke njari po forumu
Može?

glede tvojih nebuloz pa
-izbrisane bomo plačali vsi davkoplačevalci. VSI!!! torej slovenci(državljani) in tujci-priseljenci (npr jaz) ekonomski ali drugačni.
in niso oni težava ampak politika, ki jih je ustvarila.
-stereotipe, ki so te jih naučili doma v družini ali tvoji mlatimudani za šankom pa preprodajaj nazaj njim ob pivu ali cvičku
garantirano bodo nazaj odkupili tako, da je biznis zagarantiran
priden.gif

še naprej prisrčno priporočam zmanjšaj dozo tega kar jemlješ ali se posvetuj z zdravnikom ali farmaceutom