Citat:
Uporabnik softi pravi:
se razumeš v posel..investicije..ne
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
se razumeš v posel..investicije..ne
Problem je v tem, ker se Jankoviæ tudi ne![]()
Citat:
V 21-ih letih se je iz Slovenije izselilo cca 210.000 mladih izobražencev. Istočasno se je v Slovenijo uradno priselilo cca 350.000 priseljencev, 2/3 iz spocialnega dna, iz nekdanjih republik ex-Yu. (vir SURS; povpr. 11k letno izselitev/16,5k letno priselitev).
To, o čemer govoriš, se dogaja že ves čas. Zato, ker priseljenci večinoma podpirajo rdečo politikantsko mafijo, ki jim obljublja "socialno državo, brez dela, do penzije, samo volite nas".
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Normalno če se pa slovencu ne da fizično delat.
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Kako pa, da Zoran ni šel sam po nagrado ?![]()
Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
Moj ni nobeden, da se razumemo, je pa Hilda naredila vsaj nekej dobrega.. Pobrala delovne vize in jih poslala v svojo rodno, v nasprotnem primeru bi se ti delavci z familijami naselil v Slovenijo in bili socialni problem države.
Opankar dost bol ni, krade poštenim, potem pa z svojimi idiotizmi futre lastne čapce, ki mu skandirajo do onemoglosti, obenem pa jim rad zaračuna 200 eur globe za wrong parking, celo več po svoje jemle zakone...
so ga hitro prizemljili. Njegove ivesticije pa so take, da so praviloma nikoli dokočnane in mutna posla, zginja keš in njegovo zastonjkarstvo se šteje v miljonih...
tko nekako. Medtem pa upniki še kar čakajo od natega tega tvojga Opankarja.... Sicer mu rubijo, v počasnih korakih. Jebiga lokalni šerif si lahko privošči vse, ne more pa plačati niti parking listka, more it redarka na zagovor..
v tem stilu nekako, čisti balkan sistem...
Citat:
od teh država nima nobenih koristi, le težave
Citat:
kakšne mamile...
fact:
Tile čapci pridejo sem delat za minimalke, prvlečejo 5 brezposelnih sem, ki so vsi na socialkah, zasedejo socilana stanovanja, zganjajo kriminal + skandirajo, če jim vzamejo doklade, podpore itd...
Hilda je ob propadu rešila problem, z odvzemom viz in voila... Sloveniji je nardila uslugo... (vsaj kar se tiče bremena brezposelnosti in raznih podpor), če je že podjetje propadlo.
Mislim, da bi morali omejiti priseljevanje iz ex yuge, ter dat neke strožje kriterije pridobitve državljanstva. Ne pa da gledamo tele izbrisan, izbeglice in druge like Todorovič, da pušijo in delajo pizdarije in štrajkajo, da jim Slovenija dela krivico...
So isti kot cigani, le da cigotov manj...
to je moje mnenje........
tuki, je pa dejasko stanje .... od teh država nima nobenih koristi, le težave
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/In62rIr8Egk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>