Lepa Gesta Simobila ugasnite mobitel za praznike

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Ni važno kje sem..do sedaj me še ni vrglo ven al sem to v večjem mestu al ne...Dela vedno kot treba..

Če pa pogledaš bolje bi videl od kod sem
wink-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Saj sem videl, da si iz malega mesta zato sem pa vprašal kje ti ne meče ven
smile-1.gif

Govora je sedaj v prazničnih dneh in ne za celo leto.

Namreč po MB je danes norišnica in pa vsakih par metrov srečaš nekoga, ki jamra glede signala, očitno so bazne konkretno obremenjene.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
@Deky in @gasdopodna

Sta v centru kakega večjega mesta ali to govorita za kako malo naselje da ne meče ven?
V okolici večjih trgovskih centrov ali sredi mesta je zgodba drugačna.

Mesto 7800 prebivalcev... Bazna s 3 celicami HSPA+...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
nekateri res vidite samo nedelovanje,..
cel december v BTCju brez problemov
redno na Rudniku brez problemov
3 decemberske večere v centru brez problemov,..
Borovnica, Vrhnika brez problemov,...
eni imate očitno slabo karmo pa zaradi tega ne lovi,

drugače pa je reklama dobronamerna in NI v povezavi z omrežjem,... eni res vidite le zarote,.. kot da se marketinške akcije delajo zaradi omrežja
b

erikson

Guru
25. avg 2007
22.370
6.153
113
V petek pa bo v poslovalnicah gneča, ko si bodo uporabniki zaklenili telefone s poizkušanjem pozabljenih PIN številk.
evil.gif

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Sporočilo izbrisano na željo uporabnika

Nazadnje uredil moderator:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Resnična bližina je človeška toplina. Na božični večer ugasnite mobilni telefon in uživajte v družbi bližnjih – tako kot mi v vaši, vsak dan.
smile-1.gif
Srečno!

midi

Pripravnik
4. maj 2010
185
6
18
mislim da so smse pošiljali samo tistim kateri so prijavljeni na najbolj obremenjene oddajnike...zato tudi niste vsi dobili sporočil...:) lej 10% folka ugasne mobilne pa je prec bolj vzdržljivo omrežje...a ni to fajn...čudn d niso kr oddajnikov ugasnil...:)

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Še vsako leto so poskrbeli, da je omrežje padlo od 23.30 do 3h zjutraj, tako da načeloma aparatov sploh ni potrebno ugašati.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
nekateri res vidite samo nedelovanje,..
cel december v BTCju brez problemov
redno na Rudniku brez problemov
3 decemberske večere v centru brez problemov,..
Borovnica, Vrhnika brez problemov,...
eni imate očitno slabo karmo pa zaradi tega ne lovi,

drugače pa je reklama dobronamerna in NI v povezavi z omrežjem,... eni res vidite le zarote,.. kot da se marketinške akcije delajo zaradi omrežja
b

Sej vsi vemo, da je bilo sporočilo dobronamerno... samo malo komično je izpadlo glede na izkušnje
aplauz.gif

p.s.: na Vrhniki sem v zadnjem mesecu dobil vsaj en sms o nedosegljivosti, prav tako vsaj dva na šihtu v Ljubljani. En popoldan v BTCju nisem imel 3Gja, ampak, se zgodi anede
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ne trdim da ga ne moreš dobiti a tako pogosti kot nekateri trdite niso.
jaz sem ga dobil sredi decembra v dvigalu v BTCju
b

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Kakšna neumna gesta Simobila,v mojih očeh so se prav osmešili s to akcijo! V bistvu prav sporočajo:a lahko prosim ugasnete telefone,ker imamo omrežje v k.....!
Zdaj čakam samo še Petrol,da sporoči naj med prazniki ne tankamo,pa Mercator,naj med prazniki ne nakupujemo :D

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Glede slednjega... A si res tak moron da se ne znaš organizirati in nabaviti vse potrebno na delovne dni?
Matr, kako smo lohka v Jugi preživel če je bil 29. november na ponedeljek je bilo odprto v soboto do 13 max in potem v sredo, prvega decembra. Pa smo vsi preživeli, samo malo smo planirali vnaprej...