Ce se ne motim, je imel sodelavec kaksen teden nazaj podoben problem. Resil je pa tako, da je zacasno odklopil baterijo in je pomagalo. Potem je pa se nadgradil bios, mislim da je nekje na internetu opis te tezave. afaik ni slaba tipkovnica...dodatne škode ne bi smelo biti zaradi okvarjene tipkovnice.
Še enkrat, ne bi prej preveril, če popolni izklop pomaga (baterijo ven)??? Mi smo oživeli tudi podobnega lenovota in ni bila tipkovnica temveč napaka v biosu in je reset napajanja in potem še nadgradnja biosa odpravila to težavo.Poklical sem na servis in pravijo da ni možno dobaviti originalno novo tipkovnico,predlagal mi je da kupim alternativo na spletu glede moje rešitve je dejal da ni m rečeno koliko časa bo trajala.
afaik ni slaba tipkovnica...je to ime tipkovnice za nakup?
Pri mojem modelu je mini luknjica za rest na levi strani,spodaj ni nič.Upam da bo sedaj delovalo.Vsaka inf. prav pride.Za Lenovo imaš Lenovo System Update program, kateri ti najde vse potrebno za tvoj model prenosnika, ... ali pa v MS Store vneseš Lenovo Vantage... pa tam preveriš posodobitve...
Drugač pa imajo že nekaj časa Lenovoti baterije skrite pod pokrovom ima imaš spet magično reset stikalo - majhna luknjica spodaj...., pa s tanko "iglo" resetiraš, da ne rabiš baterije odklapljat...
Lp,
driverji za miško/touch pad?Zdravo pojavlja se nova težava in ne vem kaj je to, mislil sem da je kaj z Windowsi narobe in sem jih ponovno naložil in za dva tedna je bilo dobro in se spat pojavlja ista napaka začenja se odpirati okna in ko ga zapreš se spet odpre prilagam dva posnetka . Ga toliko zabije da ne morem nič drugega storiti kot izklop v upravitelju naprave in izkupiti proces .Kaj še lahko naredim ,kakšen nasvet.
Hvala za pomoč
https://drive.google.com/file/d/1CFrqcQPEO6VQxe3xqTKo9DSBqegaCl0y/view?usp=drive_link
https://drive.google.com/file/d/1c9bP91hmaJRlaZn-4AOX3kE07ngUqayG/view?usp=drive_link
Posodobil gonilnike rezultat še sporočim.Zanimivo je to da težava nastopi šele po petnastih min. uporaba PC.driverji za miško/touch pad?
je pa še nekaj zanimivo da če odklopim zunanjo miško ,rač miška ne dela.Je to povezano z težavo?Reset tipka tudi ne delavsaj ni videti spremembe.Žal ni napredka.