Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Če mene vprašaš, ne vem. Jaz poznam samo tega A820. Odličen telefon, moti me pa velikost. Malo prevelika zadeva za v žep se mi zdi. Pa naložiti je treba nekitajsko verzijo Androida.
Tukaj je osnovna delitev na 4 serije.
Od serije A so pomoje uporabni A820, A830 in A850 (vsi 1GB RAM, quad core, 4.5, 5 oz. 5.5 inča), ostalo je pa odvisno od tega, koliko si pripravljen dat zanj. ROM.
Aha ok, ni panike, hvala. Ni mi jasno, zakaj potem na gizchina.com pišejo, da so cene za Kitajce nižje kot za mednarodne kupce? Kje? Primer za Jiayu G3S Za ceno 137$ ga nikjer nisem videl, še danes, ko so cene kao že padle, ga pod 160 (cena brez dostave in ddv) ne dobiš.
tudi jaz se zanimam za tel. lenovo. Po pregledu, mi najbolj diiši S750. Kje bi lahko dobil eno dobro verzijo,, brez kitajske navlake,, pa da bi relativno hitro dobil telefon. Izbire je ful in tudi cene nihajo.
LP
Edit: katere tehnologije je treba gledati (2g, 3g), da bo delal tukaj?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.