LED žarnice za avto

timm

Pripravnik
21. apr 2008
115
0
16
Celje
Jaz imam tudi nekaj takega, le da z aktivnim hlajenjem - ima ventilator na koncu "žarnice". Sveti tako, da ni primerjave s prejšnjo navadno H7.
Za tiste "ta pametne" - svetloba je bila nastavljena na aparaturi za nastavljanje snopa.

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
To že, ampak legalno pa ni, kar lahko pomeni odvzem registrskih in izredni tehnični pregled.

elektron12

Pripravnik
23. apr 2016
134
0
16
Citat:
Uporabnik timm pravi:
Jaz imam tudi nekaj takega, le da z aktivnim hlajenjem - ima ventilator na koncu "žarnice". Sveti tako, da ni primerjave s prejšnjo navadno H7.
Za tiste "ta pametne" - svetloba je bila nastavljena na aparaturi za nastavljanje snopa.

Koliko si pa dal za žarnice in kej si kupil?

nUUb

Fizikalc
2. jul 2013
783
37
28
Ima kdo kakšen ansvet kaj narediti v mojem primeru: Imam fiat punto 2003 letnik in ima H1 žarnice za glevne in dolge luči. Normalne luči mi svetijo izredno slabo, ponoči skoraj nič ne vidim, da v dežju ne govorim. Sem menjal vse 4 žarnice v obeh lučeh, je bilo malo bolje a še vedno ni to vredu

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Še bolje menjaj avto. Stari Fiati imajo za en k.... prednje luči. Je skoraj bolj tema kot pa svetlo ko prižgeš luči.
smile-1.gif

Led osvetlitev da ampak samo če je tovarniško vgrajena. Je pa na enem renaultu zelo slabo svetilo, ko je bila tema in je padal dež, vse se je bleščalo. Mislim, da je bil kadjar.