Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
A ma kdo v svoji kuhinji led trak za osvetljavo? Ker do sedaj sem imel samo za ambient svetlobo, imam pa ene 3m viška traku belih ledic. In sem ga mislu ponucat za osvetlitev pulta. A bo dost svetlo? A bi mogu dat trak v kakšen profil?
Jaz mam nad pultom te trake - bele LED 3 na 5 cm, priključene na 12V. Je dovolj za osvetlitev pulta, pa še lepo zgleda. Mizar mi je napravil iz lesa ohišje, potem sem nalepil ledice in vse prekril s pleksijem.
Seveda je odvisno, kakšne ledice imaš. Ene so komaj za ambientalno svetlobo, druge so ko reflektor.
Jaz sem pri starših montiral približno takele letve, le da je svetloba "warm weiss" led letev
Montiral sem pod viseče omarice in pult je zdaj fino osvetljen.
Če imaš trak z ambientalno močjo ledic, pa to ne bo dovolj za delovno osvetlitev pulta.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.