@MadMitch, take mam jaz tudi rad, toti bi šel brez plače za policaja, take "rabimo" porkleti samoimenovani teksas rangerji. Meni je zadnjič nek mulo na AC v Avstriji na bremzo puni hamer stopo, ker sem mu z dolgimi žmikno in levi blinker vklopo, ker se mi je pač mudilo in sem peljal 160+, pol pa še to da te začne provocirat pa začne na odseku kjer je delo na cesti vozit 50, se je onemu kamijonu ko je par avtov za mano vozu skoraj ftrgalo, ded skoraj hupo prekuro, pol pa nebo on pa gas skozi cestninsko vsaj enih 80, pri odcepu pa mu poblendam da mu rečem adijo ded pa sredi AC na bremzo ampak se ni mogu tak hitro vstavit da bi še lahko dol za mano zavil, se je pa kuj peno, žena me fprašala če mu naj pomaga , ke tako penavost okoli ust je nazadnje vidla na predavanjih ko so stekle pse kazali.
Če pa ta pepb to slučajno zaj bere pa mu sporočam da me najde v MB 30m od policiske postaje v domači hiši,se bova šla mal k prijaznim sosedom zmenit, mogoče bo dobo honorarno delo brez plačila pri njih.
Skratka zaj pa resno, kaj druge briga če jaz delam prekršek, seveda ob predpostavki da ne ogrožam drugih v prometu, zato mamo policaje da me na to opozorijo, kaznujejo,...