LCS unique predelava vozil (video)

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
sama foušija vas je
grims-1.gif

ena honda pritegne več zavistnih pogledov kot pa audi cabrio
grims-1.gif

tuning
cool-1.gif

hysterical-1.gif

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Super muvi, sam avto je pa smetišnica....

Kar se tiče predelave CRX, je vse pokazal ali naredil 10000x bolje Uroš iz Škofja Loke s svojo srebrno CRX.

Poznaš Lovrota? Si kdaj videl njegovo Hondo od blizu?

Verjetno neveš da je bilo v njo vloženo preko 5000ur dela, vsi bodykiti so delani ročno iz poliestra. Ne to ni avto v katero je bilo vloženo vsak mesec 100 ali 1000€, od začetka dela pa do konca ni bila na cesti, le v garaži, denar ki je bil vložen v njo pa je v 5 mestni številki. Če jo boste vidl v živo boste vidl da je mojstrovina, katere ni sposoben vsak naredit...

Z vsem spoštovanjem do tipa in njegovega dela, je 5 mestno številko dobesedno zmetal skozi okno za totalno neuporabno stvar.
Zdej to da je njemu to všeč in rad dela je pa verjetno prej izjema kot pravilo. Zato neodobravanje.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:

Poznaš Lovrota?
Ne. Je pa resen kandidat za epic fail award 2009 na globalni ravni. 5000 ur!?! Za kaj?! Za 15 let staro Hondo?! S tvojim postom, človeška neumnost dobiva nove dimenzije.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Ja fak, kakšne idiote imajo šele v ZDA... sem na Discovery gledal, so 30 let star, gnil avto obnavljali, ne 15 let... FAIL, FAIL, FAIL,...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Kaj ga mam za poznat? Sej kaže avto ne sebe.
hysterical-1.gif

Sposoben naredit? Zgleda da jih je še ene par tisoč v Slo sodeč po styling hunters temi.
hysterical-1.gif

1. CRX je že 1000x predrkan avto, zdaj jih je že 80% prefukanih...vsaj malo domišljije?
uf-1.gif

2. Če jaz 5000 ur sedim na sekretu in me poznaš, bi me prelagal za nobelovo nagrado?
3. Glede denarja bo videl ko bo prodajal....pol bo pa tel 20k€, dal pa ne bo noben

Zato sem pa dal kot primer 100x boljše CRX-e, pa tudi ta se že dolgo prodaja, zgleda da se na showih ne pokaže več toliko pa lohk ta pomaranča pobere vse.
grin1.gif

PS. Če nekaj poslikaš, objaviš na netu, pričakuj komentarje, ti pa NE morejo bit vedno pozitivni.
stupid-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
it's not just tuning... it's a lifestyle
cool-1.gif

ful dobra honda, svaka cast
cheer.gif

tastless piece of shit za 20k€. yeah right. fukin hillbillies

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
obnavljati/restavrirati je drugo kot pa "staylati"
Overhaulin' se mi ne zdi ravno restavriranje...
napa.jpg

hysterical-1.gif

Pa kaj se pa valjaš?

A ti je treba narisat? Napa auto parts je firma, ki ima razpredene trgovine z avto deli po celi S. Ameriki.
S tem, da so sponzor v Nascar seriji in na drag race-ih.
In je logično, da naredjo show car za promocijo.

Firme v reklamne namene predelujejo tudi veliko starejše avte, to jim je dodana vrednost.

In v tej Hondi ne vidim nekih povezav z zgoraj napisanim.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83

Če bi namest CRX-a tako kišto spedenal, bi na naših šovih padale čeljusti dol, na forumih ne vem če bi bil 1 negativn komentar, kišta pa bi bla vredna ravno ene tolk kot je blo vloženo vanj.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
To je pač en overhaulin izdelek....za samo oddajo me boli k****, rabil sem sam eno sliko zanimivga project car-a.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Ma na tak avto ne moreš nekih oblin gor dat... Hudo drobovje, 22 feltne, audio/video in to je to... na te japonce pa spojlerje pa odbijače... poleg ostalega...

B81

22. jul 2007
37.000
10.532
113
To je enako, kot je na gem collection seminarju en vprašal: Kaj pa, ko bo zmanjkalo teh novih članov?
Nasmejani tip na odru je rekel: pa ti veš, koliko ljudi se je danes rodilo?
hysterical-1.gif

Tak da vedno bojo mladiči, ki jim bojo te honde všeč, ampak tako spedenane ne bo mogel noben kupit pri 18-ih, do 20-ih pa ga bo že minilo
grin1.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Dobra ideja in dobro posneto ampak Pia in Naja sta pa čisto mimo. Ni bolj znucanih in gadnih žensk. Če je že sama predstvitev avta nekaj inovativnega bi še lahko te vsak neki dve novi luliki najdli.

Drugače pa good job.

467716-post_slo.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.577
10.791
113
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Super muvi, sam avto je pa smetišnica....

Kar se tiče predelave CRX, je vse pokazal ali naredil 10000x bolje Uroš iz Škofja Loke s svojo srebrno CRX.

Poznaš Lovrota? Si kdaj videl njegovo Hondo od blizu?

Verjetno neveš da je bilo v njo vloženo preko 5000ur dela, vsi bodykiti so delani ročno iz poliestra. Ne to ni avto v katero je bilo vloženo vsak mesec 100 ali 1000€, od začetka dela pa do konca ni bila na cesti, le v garaži, denar ki je bil vložen v njo pa je v 5 mestni številki. Če jo boste vidl v živo boste vidl da je mojstrovina, katere ni sposoben vsak naredit...

ja, lep primer, kol lahko gre milijone ur dela v nič
wink-1.gif