LCD TV

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Foter ima v sobi digitalno kabelsko in ima nek xSAT digitalni sprejemnik DV3. A da reciver tudi podpira Sony oz. Philips?

Lp

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
KSZ

Da ne odpiram nove teme. Kakšen se vam zdi Philips znamke 32PFL5322. Finančno sem omejen na nekje 600€ in me zanime, če je tole primerna izbira, ali priporočate kaj drugega?

lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Mogoče malo off topic, včeraj sem gledal pri prijatlu plazmo na navadnem kabelskem signalu na Ptuju in sicer šlo je za 2 leti starega Philipsa 42PF9613d/10! Moram rečt da slika ni bila dobra temveč ODLIČNA! Sicer se dotični TV ne prodaja več niti Philips ni znan po kvalitetnih plazmah. A mi zna kdo rečt kater TV mi bo sedaj dal podobno ali boljšo sliko na plazmi kot ta? Pustimo Pioneere... Kaj menite o 37" plazmah? Kak sploh zgleda ta format ni to malo čuden format? hvala

Lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
A je kdo že vidal kako delat ta model:

PANASONIC TH-37PX80 HD READY

Menda so na analognem signalu slike lepše na navadnih HD kot na FULL HD? Kaj je tretirano kot analogni signal? Samo kabelska? Kaj pa SIOL TV, AMIS TV? Kaj je pri teh dveh boljše? hvala

Lp

Nazadnje urejeno:

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ni take razlike itak pa 37" fullHD plazme niti dobil ne boš, LCDjev pa niti ne gledat.

Jaz bi vzel Panasonic-a, super solidna zadevca.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.530
437
83
Sony se na kablski ne znajde najbolje. Imam 2.
Drugo je HDMI vhod in primeren vir.
Siol prek STB (amino) je prek SCART tudi kriza. Prek PC razen športnih kanalov (kocke zaradi hitrih scen) zelo OK.
DVB-C se pozna od kanal do kanala a je slabše kot SIOL PC. Trenutni DVB-T pa so nekaj čudne barve. Nikakor niso naravne, kot iz ostalih virov. Morda je pa tu kriv TV. Se nisem še prav nič ubadal s tem, saj je zadeva brezveze dokler ne bo s hribov prineslo HD signalov.

70% kvalitete slike da kakovost samega signala, ki pride do TV. Kanali so med sabo zelo različni. Ostalo so bolj kot ne nianse. Si je pa treba vzet čas in aparat za vsak vhod nastavit na svoje oči. To pa ni nujno, da nekomu, ki pride mimo ustreza. Zato je vse komentarje (seveda tudi tegale) ztreba jemat precej z rezervo.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Jaz sem videl to reč, jo ima bratranrec. Slika me ni impresionirala sploh, ima moj sony precej lepšo, je pa res, da ima obupen kabelski signal.

Ti imaš LCD če se ne motim ali..?

Lp