LCD TV

Alan_Bastard

Pripravnik
12. dec 2007
170
1
18
Ljubljana
Mene pa zanima kateri LCD TV priporočate. Velikosti 32" ali 37". LG, Samsung, Toshiba, Sony, Philips, AOC (nizka cena, dobre karakteristike).

Na kaj posebej moram biti pozoren?

Hvala

lp

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
ksz..

Večina gleda na LCD-jih kakšno kabelsko, IP TV, itd! Verjetno manjši delež pa igra konzole, gleda DVD-je, divx, TV-Out! itd

Kaj je trenutno best buy, če uporabljaš vsakega malo bi tudi mene zanimalo!

ant

Pripravnik
mislim, da sta s3000 in philips 7762 nekje na istem nivoju glede kvalitete slike, prednost s3000 je verjetno v že vgrajenem dbv-c tunerju s katerim lahko na kabelski tv spremljaš digitalni signal kabelske tv, ki je boljše kvalitete kot navaden sd signal.

no za 50€ lahko tudi dokupiš tale dvb-c tuner in ga pač priklopiš na tv, vendar imaš potem še dodatno škatlo okoli tv.

LP

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sony je davno nehal delat tv.

verjetno tudi ni zaman podatek, da se philipsov proda daleč največ. kljub poceni ropbi tipa lg, matrix ....

ant

Pripravnik
pa kje ti živiš? sony še vedno dela tv in to presneto dobre. na vseh testih je npr. d3000 serija zelo hvaljena in ocenjena kot najboljši tv za to ceno. s3000 in p3000 imata tudi super ocene.

vem, ker sem 2 meseca preučeval katerega bom kupil, potem pa se je pojavila tale akcija v leclercu za 515€ pa sem pač vzel p3000. drugače pa bi bila izbira med 7762 in s3000 zelo težka...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jaz sem vzel Philips 7962 pa je zadeva kul. Nekaj drazja je od 7762, vendar imas dodaten woofer in pa ambilight.. Ne kupim TVja brez ambilighta
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jap
zmaga.gif

Ko sem jo jaz marca gledal je bila se cca 990€ .. samo na sreco sem fasal mal popusta
smile-1.gif

VitoC

Pripravnik
10. okt 2007
395
0
16
Prekmurje/Ljubljana
Obišči stran
No torej kaj izbrati če danes izbiraš nov LCD TV 32" oy. 81cm.

Aja še to. Na njem se gleda SIOL TV in skoraj nič drugega. Na leto mogoče par DVD-jev, tako, da je vglavnem pomembna slika od siola.
Drugič, najraje bi imel "kockastega" in ne podolgovatega. To pa zato, ker ne maram imeti ker leve in desne strani črno, da bodo ljudje izgledali pravilne oblike.

Torej kaj priporočate? zadnja cena je 700 €

lp

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik VitoC pravi:

Aja še to. Na njem se gleda SIOL TV in skoraj nič drugega. Na leto mogoče par DVD-jev, tako, da je vglavnem pomembna slika od siola.
Drugič, najraje bi imel "kockastega" in ne podolgovatega. To pa zato, ker ne maram imeti ker leve in desne strani črno, da bodo ljudje izgledali pravilne oblike.

lp

Kvadratnega ne boš dobil. Sicer pa je to ena bolj čudnih želja, ki sem jih slišal zadnje čase.

Imaš knof na TVju in stisneš 4:3, pa bodo spet vsi vitki.

VitoC

Pripravnik
10. okt 2007
395
0
16
Prekmurje/Ljubljana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik VitoC pravi:

lp

Kvadratnega ne boš dobil. Sicer pa je to ena bolj čudnih želja, ki sem jih slišal zadnje čase.

Imaš knof na TVju in stisneš 4:3, pa bodo spet vsi vitki.

Ja no pač, mogoče sem se malce narobe izrazil.

nekako vem, da je standard 16:9 pri lcd-jih, vendar se mi vseeno zdi, da so nekateri bolj podolgovati, drugi bolj kockasti.

Torej kaj priporočate tam do max. 700€ ??

Nekako gledam sony, al pa LG !?

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
ksz... jaz pa se bolj nagibam k 37"! Nabavil bom v roku enega meseca, še kakšen predlog? Za 32" se pravi 7762, kaj pa 37? Ne rabi biti full hd!