Citat:
Uporabnik MiranR pravi:
Mogoče za dodatno informacijo
.
Zanimivo. Jaz imam doma 42" FullHD LCD (Toshiba 42X3030), ki je priklopljen na:
1 HDMI Siol TV
2 HDMI PC preko DVI->HDMI kabla (grafična je ATI HD2600XT)
antenski kabel za kabelsko (v hiši je 5 televizorjev, je pa res da sem dal vgraditi pred razcep še ojačevalec)
V bližnji prihodnosti pride priklopljen še Wii preko komponentnega kabla
No če odgovorim na tvoj post. Slika je preko navadne antene čisto OK in če ne gledaš iz 1m se ne opazi, da bi bila slika kaj slabša kot na CRTju. Siol TV je pa slika še za 50% boljša. Skoraj mi je padla čeljust dol, ko sem videl kako lepa slika je bila pri enem filmu na HBO. DVDji, Divx in HD vsebine preko računalnika so tako poezija.
Ne razumem ali vsi, ki vpijejo kako slaba je navadnen signal na LCDju in tovorijo televizorje nazaj v trgovino občutljivi na vsako najmanjšo napako, ali zahtevajo da ker so kupili FullHD TV, da more biti tudi slika na analognem signalu takšna kot pri HD vsebinah, ali pa se preprosto ne posvetijo nastavitvam televizorja (tudi moja slika je bila slabša, dokler nisem spremenil nastavitev).
Jaz sem zelo zadovoljen z svojim LCD TVjem in nimam pripomb na kvaliteto slike. Edina stvar, ki bi jo spremenil, če bi kupoval sedaj bi gledal samo nad 50" (in pa za novo punco
, ker ji je bil že ta predrag. ).
LP
SHooTEK