Lcd monitor ne deluje! :(

Rokzy

Zelenc'
6. okt 2009
2
0
1
Zdravo,

zanima me, če morda kdo pozna koga , ki popravlja monitorje? Namreč stvar je naslednja, še včeraj je monitor deloval, danes pa ko sem hotel prižgati računalnik pa se monitor ni več prižgal. Lučka ob gumbu je oz. utripa prižge se pa ne. sem sprobal z različnimi kabli in z različnimi računalniki pa je rezultat vedno isti - tema :/ . Pa še to, ko je ekran prižgan (tako da utripa lučka) se sliši nekakšno visoko frekvenčno piskanje katerega se sliši samo če se res približaš zaslonu. Vendar le to neha ko se zaslon izklopi. Sedaj pa me zanima če mogoče kdo ve kaj bi to bilo in pa kje popravljati? Pa da ne pozabim zaslon je samsung syncmaster 931bw.

Lp, Rok

Wild

Pripravnik
5. okt 2011
203
0
16
Poznam podjetje ki se izključno ukvarja z tovrstnimi okvarami. Žal pa je cena za LCD ekrane pavšalna mislim da 70€. Če te zanima mi piši na zs. Podjetje je v Trzinu.

sass

Guru
1. sep 2007
5.202
845
113
jaz sem dal monitor našemu sistemcu in ga je popravil za 40EUR. če te zanima, mi pošlji ZS

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Pri mojem identičen primer na 17ki so sli sam kondenzatorji, na 24ki pa še kup drugih stvari... tk da 17ka se je popravla 24 pa romala v večna lovišča ...

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Kje pa iskati napako, ko monitor dela pa slika migeta, dokler se ne segreje po kaki uri komaj kaj migeta, ekran je 17 col LCD Sony star 7 let, kondenzatorji niso napihnjeni..., kaj bi še lahko pogledal, ker vsak servis sicer, kot da experimentiram se ne bi splačal, glede na to, da se BP taki prodajajo po 40 eur.