LCD 47PFL6008K se ponovno zaganja vsako minuto

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
652
27
28
Dravograd
Pozdravljeni
Po posodobitvi programske opreme, se mi je začel tv ugašat vsako minuto. Časovni izklop ni vklopljen, toliko sem uspel preverit. Glede na to, da sem posodobil tv včeraj, danes pa se je začel ugašat, sem najprej pomislil na nadgradnjo.
Ali ima kdo podobno težavo? Ali se lahko kako odstrani zadnja posodobitev in če se da, kako? In pa nikjer ne najdem starejše verzije firmware, kje bi lahko dobil starejšo verzijo.

Hvala

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Preveri na philipsp4c strani, ki ti jo je prilepil kingo zadnjo verzijo sw. Predvidevam, da nimaš zadnje oz. se je med postopkom updatanja nekaj zgodilo z internetno povezavo.

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
652
27
28
Dravograd
Sem sedaj še enkrat poskusil. Ko vstavim USB, mi odpre meni ker pač najde usb, pa je vse prazno, potem se pa spet restarta tv in spet in spet....
Tv se prehitro ponovno zažene, da bi lahko kaj naredil.
Ali se lahko v tv povrne na prejšnji SW?

Nazadnje urejeno:

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
652
27
28
Dravograd
Sem ja. Pa sem pomislil, da je prišlo do kakšne napake pri posodobitvi. Sem mislil iz USB še enkrat naložit. Sem danes klical na servis in sem ga jim kar dostavil, pa naj pogledajo kaj je narobe.
Tv pa je star 2 meseca in sem razočaran. Prej sem imel tudi Philips pa v 3 letih ni bilo nič narobe.

Podobne teme