Lastiti si superšportnika

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
OK, danes lahko vidimo marsikaterega poslovneža, ki se vozi v ferrariju, porschu ali kakšnem drugem superšportniku. Ti avtomobili predstavljajo impozantnost, prestiž, izstopanje ... Najprej, kar me zanima, je, kakšna je sploh kvaliteta teh avtomobilov. Lamborghiniji, maseratiji ... se ne delajo ravno v množični proizvonji, niso ljudski avtomobili, kako je torej z okvarami? Ali je cena takšnih avtomobilov resnično odraz tistega, kar ponujajo?

Naslednje, kar me zanima, je, kakšna je vožnja v takšnem avtomobilu? Kako torej kroti en stari striček 400 ali več konjev pod havbo?
smile-1.gif
Kakšno eleganco, udobje, lahkotnost sploh predstavlja superiorna notranjost v superšportniku?

Kot zadnje, pa bi rad, da malo nalepite slikice, kateri superšportniki so vam všeč, katere mrcine bi imeli v svoji garaži?
smile-1.gif

Moja izbira bi bila takšna:

Lamborghini Murcielago

Porsche Carrera GT

AstonMartin DBS

smile-1.gif
lp

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.057
5.657
113
Bom skromen........Subaru Impreza WRC Sti bi mi bla čist zadost
smile-1.gif
Pa ne ta tanova kmi je grda...en model nazai...una z ritjo!

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Impreza ni superšportnik (razen če si dejansko mislu WRC namesto WRX ... ampak potem pomoje ceneje skos prideš s kakšnim lambotom)! Tudi razni bmw-ji serije M, audjiji RS....

R8 bi pa že bil.
smile-1.gif

Moj glas gre za pagani zondo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:

Moj glas gre za pagani zondo.

Ravno sem hotel spesat klošarja kje je pustil okus.

Pagani all the way! 400 tisoč funtov, 750hp, krepko pod 7.30 na ringu in voljo do divjanja vzameš vsakemu motoristu, če se le znaš peljat.

Največji problem je, da takemu avtu noben nezna motat volana, ker si ga v osnovi lahko privoščijo 60 letniki in
pa superšportniki, glasbeniki, ki imajo pa večinoma v avtu 2 levi roki.

https://www.youtube.com/watch?v=PrCl8RqWUMA

Pa še to kot zanimivost; pagani je tak hudoben, da ni U.S. legal
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Kaj se hočeš mal potolažt, ker ti ne boš imel kaj takega?
smirk-1.gif

Kvaliteta takih avtomobilov je na primerni ravni, za vzdržljivost lastnikom pa itak dol visi, ker je taka zadeva verjetno 3. ali 4. avto pri bajti in ne bo kakšne hude sile, če crkne. Prepričan sem, da je vožnja zelo na nivoju, če pa stricu ne odgovarja trdo podvozje in glasna mašina, se lahko še vedno v novo S600ko usede. Itak ne rabi krotit vseh 400 konjev... lahko se fura samo malce hitreje, kot nekdo v golfu TDI. Važen je občutek, da bi lahko peljal precej hitreje, če bi hotel.

In ja... cena takih avtomobilov je odraz tistega kar ponujajo. Več denarja, več prestiža... preprosto. Ostalo je pomembno samo g33kom, ki mastrubirajo na take avte preko neta
wink-1.gif