OK, danes lahko vidimo marsikaterega poslovneža, ki se vozi v ferrariju, porschu ali kakšnem drugem superšportniku. Ti avtomobili predstavljajo impozantnost, prestiž, izstopanje ... Najprej, kar me zanima, je, kakšna je sploh kvaliteta teh avtomobilov. Lamborghiniji, maseratiji ... se ne delajo ravno v množični proizvonji, niso ljudski avtomobili, kako je torej z okvarami? Ali je cena takšnih avtomobilov resnično odraz tistega, kar ponujajo?
Naslednje, kar me zanima, je, kakšna je vožnja v takšnem avtomobilu? Kako torej kroti en stari striček 400 ali več konjev pod havbo?
Kakšno eleganco, udobje, lahkotnost sploh predstavlja superiorna notranjost v superšportniku?
Kot zadnje, pa bi rad, da malo nalepite slikice, kateri superšportniki so vam všeč, katere mrcine bi imeli v svoji garaži?
Moja izbira bi bila takšna:
Lamborghini Murcielago
Porsche Carrera GT
AstonMartin DBS
lp
Naslednje, kar me zanima, je, kakšna je vožnja v takšnem avtomobilu? Kako torej kroti en stari striček 400 ali več konjev pod havbo?
Kot zadnje, pa bi rad, da malo nalepite slikice, kateri superšportniki so vam všeč, katere mrcine bi imeli v svoji garaži?
Moja izbira bi bila takšna:
Lamborghini Murcielago
Porsche Carrera GT
AstonMartin DBS