dvostransko printanjeKaj pomeni duplex print?
dvostransko printanje
Kolk maš stare otroke? Tam začetek osnovne šole še rabiš barvni. 2 polovica OŠ pa je črnobeli dosti. Srednja šola in fax, tiskalnika ne rabiš. Vse se pošilja v spletne učilnice ali direkt profesorjem. Kakšno printanje neki. Tamali celo SŠ in 1. letnik faxa ni enkrat tiskalnika rabil. Drugače pa reskiraj petstotaka za dober barvni duplex, pa maš sebe in firmo ali kaj maš, tamale in ženo rešeno za lep čas.
Sam printer obrne vsako stran posebej.
V Sloveniji res ni več dobavljiv, Amazon jih ima še ene par.Itak ni dobavljiv...
Za tak denar zahtevam tudi soliden barvni izpis saj bo otrok kasneje to potreboval tudi za šolo.
Jaz imam nagledanega tega:
Večfunkcijska laserska naprava HP Color Laser MFP 178nw
A4 laserska barvna večfunkcijska naprava Tiskanje, kopiranje, skeniranje Priklop USB, WiFi, Mreža (LAN) Priloženi tonerji Črn za 700 strani, Barvni CMY za po 500 strani Dimenzije (Š x V x G) 406 x 288,7 x 363 m Cenovno ugoden potrošni material - tonerji 117Abiro.si
Pojma nimam - ne poznam.. sem sel preverit samo tole “barve za 11.000 listov”.. in sem nasel tale drobni tiskTa mi je kar interesanten:
All-In-One-Drucker - Drucker und Scanner - Computer - Versandkostenfrei
Versandkostenfrei* · Preisgarantie — Epson - EcoTank ET-2860 A4 Multifunktions Wi-Fi Tintentankdrucker, Epson - EcoTank ET-2870 A4 Multifunktions Wi-Fi Tintentankdrucker, Epson - Expression Home XP-2205 Tintenstrahl-Multifunktionsdruckerwww.coolshop.de
EcoTank M2170 | Potrošnik | Brizgalni tiskalniki | Tiskalniki | Izdelki | Epson Slovenija
Zmanjšajte stroške tiskanja S sistemom EcoTank lahko v treh letih prihranite do 50 % v primerjavi z enobarvnimi laserskimi tiskalniki2. Ima sistem velikih posod s črnilom, ki jih napolnite s črnilom iz priloženih stekleničk. Že od začetka boste imeli dovolj črnila za tiskanje na tisoče strani, s...www.epson.si
Zraven je barve za cca. 11.000 listov
250 listov gre v box
Obojestransko tiskanje
Vse te WiFi in ostale povezljivosti za printanje na daljavo
Kaj mislite?