Lancia Thema 2012

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Uradni katalog pravi drugače.

Bencinar ima 7,7s, diesla pa 9s in 7,9s od 0 do 100km/h.
Zanimivo, v nemškem katalogu, ki si ga prilepil na začetku teme ima drugačne podatke kot v IT katalogu (sicer na tvojem linku teh podatkov nima, ampak sem našel drugi katalog na njihovi strani).
No, nevermind, bomo vidli koliko bodo cenili ta boljšega dizla v Platinum izvedbi
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Kako ni podatkov v PDF?. Na 42. strani so. Na 57. in 58. strani je pa seznam opreme.
Ne vem, jaz vidim 21 strani, s tem da so zlepljene po 2 skupaj ena zraven druge in določenih strani ni, recimo te s tehničnimi podatki in dodatno opremo. Sem pa šel na njihovo stran in tam snel katalog v ZIP obliki, kjer je not takšen katalog kot ti praviš, 60+ strani z vsemi podatki.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
Po moje od mercedesa.

EDIT: piše da je od VM.

Nazadnje urejeno:

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
No, pa so jo skuhali al dente pri Al Volante. So preizkusili ta močno dizelco in jo kar pohvalili. Hvalijo tišino, udobje in razkošje, za motor pa pravijo, da je močan, tih in tekoč. Namerili so ji 7,5 s do 100 in 230 na uro največjo hitrost. Kritizirajo, da je to premalo, saj gre konkurenca proti 250 (kot, da je to kakšen pomemben faktor pri takem avtu ?!). Poraba je bila 8,6 L/100 km, kar se zdi malo za tako gmoto pleha. 5-stopenjska avtomatika prestavlja mehko, navzdol je malo počasna, drugače pa primerna avtomobilu. 8-stopenjska pride čez leto in dan. Volan je sicer direkten, a po občutku primeren za križarske hitrosti, ne polaganje ovinkov. Ampak takemu avtu a la Don Corleone to tudi paše.