glede lexana je tudi za premislit.
lexan rata res grd sčasoma. V tisth režah se začne delat mah, ipd... pa poleti poka, ko ga sonce segreva... Lexan bi jest razmišljal v primeru da se ga ne vidi. Se pravi, da je spodaj kakšno blago napeto ipd...
verjemem pa da je lahko pregola tudi 15k... odvisno od materialov...
Lahko narediš kakšno sliko, kako zgleda po 10 letih?Kot sem napisal, teraso imamo pokrito z lexanom...
Nobenega mahu, nobenega pokanja, je pa večslojni...
Pa že +10 let...
Nikoli ščiščeno zgoraj - dež spere...
Ne vem, verjetno so pač različne kvalitete lexana, kot pri, recimo avtomobilih? Ne vem...
Takšno zadevo sem videl v Grazu v Musterhausplatz, pa se mi zdi da ni bila tak ubijalska cena. Je možno, da gre za istega (našega) proizvajalca?btw, tisto za katero sem dal ceno, je slo proizvod in sicer tale: https://hardtop-pergola.com/#Splosno
Kaj pa tako imenovane "PERGOTENDE"?
Recimo nekaj takšnega:
PERGOTENDE | Senčila Ralux / Tende - Pergole
Pergotende z zložljivim ostrešjem so vrste pergol, ki združujejo klasično zasnovo s prilagodljivim strešnim sistemom. Pergotende omogočajo popoln nadzor nad količino svetlobe in zračenja, saj lahko streho enostavno odprete ali zaprete glede na svoje želje ali vremenske razmere. To je odlična...ralux.si
glede lexana je tudi za premislit.
lexan rata res grd sčasoma. V tisth režah se začne delat mah, ipd... pa poleti poka, ko ga sonce segreva... Lexan bi jest razmišljal v primeru da se ga ne vidi. Se pravi, da je spodaj kakšno blago napeto ipd...
verjemem pa da je lahko pregola tudi 15k... odvisno od materialov...
Lahko narediš kakšno sliko, kako zgleda po 10 letih?
Kaj pa tako imenovane "PERGOTENDE"?
Recimo nekaj takšnega:
PERGOTENDE | Senčila Ralux / Tende - Pergole
Pergotende z zložljivim ostrešjem so vrste pergol, ki združujejo klasično zasnovo s prilagodljivim strešnim sistemom. Pergotende omogočajo popoln nadzor nad količino svetlobe in zračenja, saj lahko streho enostavno odprete ali zaprete glede na svoje želje ali vremenske razmere. To je odlična...ralux.si