"Lakomni" slo košarkaši

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

https://www.24ur.com/sport/kosarka/...ju-zasluzimo-si-ustrezno-denarno-nagrado.html

"Menimo, da si zaslužimo ustrezno denarno nagrado," pišejo fantje, ki so skupaj s strokovnim štabom tri mesece garali za ta izjemen uspeh. "Igralci smo s tem ponosno branili barve naše države, skrajšali čas namenjen regeneraciji in pripravi na novo sezono. Na kocko smo postavili nadaljevanje naših klubskih karier."

Tri mesece so živeli na naš račun, dvomim, da so plačali kakšno fakturo.

Nič niso na kocko postavili karier, prav nasprotno, to jim je bila izjemna priložnost za reklamo, da najdejo boljši klub in še več denarja.

Po moje noben ni revež.

Dobili so vsi skupaj 67 jurjev, ki je seveda za njihove plače mizerija, poleg tega pa tudi nadomestilo penzije...

Ne vem no, meni se zdi, da je pač to to za naše razmere.

Neokusno lakomni

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.399
4.969
113
https://www.24ur.com/sport/kosarka/...ju-zasluzimo-si-ustrezno-denarno-nagrado.html

Tri mesece so živeli na naš račun, dvomim, da so plačali kakšno fakturo.

Nič niso na kocko postavili karier, prav nasprotno, to jim je bila izjemna priložnost za reklamo, da najdejo boljši klub in še več denarja.

Po moje noben ni revež.

Dobili so vsi skupaj 67 jurjev, ki je seveda za njihove plače mizerija, poleg tega pa tudi nadomestilo penzije...

Ne vem no, meni se zdi, da je pač to to za naše razmere.

Neokusno lakomni

Mogoče bi se moral dati v njihovo kožo in sam dati tak napor ven projekt in dobiti temu primerno
"mizerno" nadomestilo....

Predstavljaj si, da bi TI tri mesece samo delal, naredil ogromno reklame za svoje podjetje, ki bo na tvoj račun zaslužilo
dodaten milijon denarja, ne bi videl vmes familije in prijateljev.... na koncu pa dobil bon za 250€ v merkatorju....

Greva šeenkrat, TI, tri mesece, drug bo dobil masten kos denarja, TI pa samo pohvalo in drobiž....

ja težko je ceniti, delo drugih, vsi smo egoistični in vidimo samo tisto kar smo sami naredili...

Za to kar so pokazali, je nagrada premajhna.... sploh če primerjaš kaj so dali Srbi njim...

I

Izbrisan uporabnik #488

Če pa nimamo denarja za to...oni pa so tudi tekmovali s polnimi riti v obdobju, ko so lige bolj mirovale, ali?

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Navsezadnje so samo evropski prvaki. Kolikokrat več denarja bi potem morali dobiti vsi naši svetovni zmagovalci? Bodo vsi naši svetovni šampioni kot so Prevc in ostali dobili tudi maximalne pokojnine?

13. jul 2011
2.677
626
113
POP TV je ena od firm, ki je imela na račun uspeha košarkarjev dodatne dobičke, pa naj oni še dodatno razvežejo mošnjo, da jih ne bo sam gobec.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Predstavljaj si, da bi TI tri mesece samo delal, naredil ogromno reklame za svoje podjetje, ki bo na tvoj račun zaslužilo
dodaten milijon denarja, ne bi videl vmes familije in prijateljev.... na koncu pa dobil bon za 250€ v merkatorju.......

Oni so delali samo zase, za svoje podjetje, oni bodo na ta račun opaženi, so si naredili reklamo zase, da bodo dobili boljši klub in več denarja, ki pa ga ne bodo zapravili v sloveniji in za slovenske proizvode.

Država Slovenija je pa kvečjemu na izgubi, koliko primankljaja v blagovni menjavi so pridelali navijači, ki so denar znosili v Turkish Airlines in turške gostilne ??. Zaslužil je edino pop tv, in pa politiki, ki so ta čas, ko so ljudi zamotili s športom, pokradli še pa još. Od košarkarskih (in tudi drugih) uspehov nima navaden slovenec prav nič več v žepu.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.010
11.131
113
Žal je tako. Slovenija in raja nima nič od tega, razen da smo takrat bili veseli. finančno je pa tema in bo tema.

13. jul 2011
2.677
626
113
Predvsem tukaj bode v oči šlamparija na KZS. Take stvari (koliko je katero mesto vredno) se je potrebno dogovoriti prej - in seveda tudi rezervirati sredstva za to.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.517
5.062
113
Srbi so dobili po 20.000 €, Španci pa po 30.000 €, naši pa po 4.000 €. S temi zneski ni prav nič narobe, če je povprečna plača na ministrstvu za šolstvo in šport in na splošno v JS v Sloveniji petkrat nižja kot v Srbiji. Če pa ni, pa je treba pri plačah ministrov, sekretarjev in zaposlenih pri raznih javnih agencijah malo vzeti (ne pod srbske plače) in bomo zlahka napraskali do 20.000 €.

B81

22. jul 2007
37.619
10.912
113
Da ne najdejo par k eur za najvecji sportni uspeh v zgodovini drzave...kak ni onega sram, da jim je medalje dajal okol vratu, hinavec.

• Všeč mi je
Reactions: ishtar007

ginek

Fizikalc
21. sep 2007
545
54
28
Predvsem tukaj bode v oči šlamparija na KZS. Take stvari (koliko je katero mesto vredno) se je potrebno dogovoriti prej - in seveda tudi rezervirati sredstva za to.

KZS je prvič zajebala, ker je pobrala denarno nagrado, dala pa nič naprej, zdaj pa se izgovarja da so hoteli več. WTF Rašo si je zapravil ves ugled s tako neumnostjo, on ni primeren za nobeno vodenje. (verjetno je KZS itak takoj nagrado zagonila)

KZS je drugič zajebala, ker ne zna nobenega dnarja iz naslova evropskih prvakov iztržit. Nič, nula, nada. Pa kdaj boš "izvlekel" denar od sponzorjev in raznih poslovnih entitet, če ne zdaj, ko so evropski prvaki. Kdaj?

• Všeč mi je
Reactions: B81

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Da ne najdejo par k eur za najvecji sportni uspeh v zgodovini drzave...kak ni onega sram, da jim je medalje dajal okol vratu, hinavec.
Da je nekdo evropski prvak to še zdaleč ni največji športni uspeh države.
Sicer so pa tekmovali v prvi vrsti zase. Sebi so delali reklamo, da bodo našli dober klub.
Koliko ima pa tale model kolajn iz evropskih pa svetovnih prvenstev, pa je poleg športa še lepo v službo hodil?
Mu po kolajnah košarkaši ne segajo do gležnjev.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.776
2.597
113
Srbi so dobili po 20.000 €, Španci pa po 30.000 €, naši pa po 4.000 €. S temi zneski ni prav nič narobe, če je povprečna plača na ministrstvu za šolstvo in šport in na splošno v JS v Sloveniji petkrat nižja kot v Srbiji. Če pa ni, pa je treba pri plačah ministrov, sekretarjev in zaposlenih pri raznih javnih agencijah malo vzeti (ne pod srbske plače) in bomo zlahka napraskali do 20.000 €.
Če bi res bili dobri, bi igrali v teh klubih.
Moja ocena: preveč si lastijo. Če KZS kaj pobrala naj se zmenijo z njimi.
Sicer pa, koliko pa dobijo na mesec? Artikli moje firme so povsod po svetu. Pa nimam zaradi tega nič več ali kaj extra. Plača je 800€ strojni inženir z 30 letno prakso.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Če bi res bili dobri, bi igrali v teh klubih.
Moja ocena: preveč si lastijo. Če KZS kaj pobrala naj se zmenijo z njimi.
Sicer pa, koliko pa dobijo na mesec? Artikli moje firme so povsod po svetu. Pa nimam zaradi tega nič več ali kaj extra. Plača je 800€ strojni inženir z 30 letno prakso.
Dragič zasluži okrog 20 miljonov letno. Ostali, ki so nastopili na EP zaslužijo manj, ampak še vedno veliko. In sedaj jamrajo za par jurjev.
Tisti, ko so ostali doma in jih noben boljši klub ni opazil, pa bolj malo. Vreden si samo toliko, kolikor nekdo plača zate.

• Všeč mi je
Reactions: brane_new

B81

22. jul 2007
37.619
10.912
113
Sicer so pa tekmovali v prvi vrsti zase. Sebi so delali reklamo, da bodo našli dober klub.
Koliko ima pa tale model kolajn iz evropskih pa svetovnih prvenstev, pa je poleg športa še lepo v službo hodil?
Mu po kolajnah košarkaši ne segajo do gležnjev.
You for real? :evil:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.989
6.163
113
Mater smo qrbe, a ne... prvo ploskamo, sedimo ob TV-ju se deremo, žremo pir, žene nas imajo polhn qrac...

Potem preberemo da bi fantje pa za to mogoče imeli kako nagrado, pa začnemo "pfuj, fej... kake barabe, podleži...."

Se kdo najde tukaj? Zamislite se!

Hkrati pa pozabimo kaki denar si bašejo funkcionarji v svoje žepe, ki za to skorajda nimajo nobene zasluge.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Resno. Od kdaj so €U tekmovanja večji dogodek kot svetovna prvenstva, olimpijske igre ?

B81

22. jul 2007
37.619
10.912
113
Odkar je to prvenstvo spremljalo n-krat vec ljudi, kot tisto kegljanje.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.517
5.062
113
Zakaj pa potem jok in stok, ko se nekdo odloči, da za državno reprezentanco več ne bo nastopal? Saj konec koncev delajo samo reklamo za sebe.

• Všeč mi je
Reactions: McGiver