Lakaste čevlje si bom..... mišljenje

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.614
154
63
Tja,
Tole me je malce spodbodlo...glede na to da se je že pojavilo v neki drugi temi

Kaj mislite, graditev kulta osebnosti... Kloaka & co??

• Haha
Reactions: sixpower

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.891
7.053
113
Upam, da bodo na voljo v prostem dostopu, da bo možno tudi ovohavanje. Ne dvomim, da bo obilo obiskovalcev, ker koliko vidim, je veliko iztirjencev v njihovih vrstah. Obisk zagotovljen.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.971
3.507
113
Del čevljarske zbirke Tržiškega muzeja tvori tudi 'Drevo slavnih čevljev'. Na njem se nahajajo pari čevljev, ki so jih muzeju podarile raznolike javne osebnosti, od Toma Križnarja, nekdanje varuhinje človekovih pravic Vlaste Nussdorfer, preko znanih Tržičanov, kot je Romana Kranjčan, do Lada Bizovičarja in drugih znanih ali prepoznavnih osebnosti. Drevo slavnih čevljev v Tržiškem muzeju nastaja že več kot desetletje, kustos pa je za pridobitev čevljev različnih znanih osebnosti poslal več kot 200 pobud," pa so nam sporočili iz Tržiškega muzeja.

"Pobuda za prevzem čevljev gospe predsednice Državnega zbora Republike Slovenije Urške Klakočar Zupančič je bila podana že leta 2024. V muzeju nas veseli, da se je predsednica Državnega zbora na pobudo odzvala in da 'Drevo slavnih čevljev' v Tržiškem muzeju še naprej raste v vsej svoji raznolikosti," pa je za nas še dodala v. d. direktorice dr. Anja Bajda.

Next!

Očitno vas veliko že dalj časa ni bilo v nobenem muzeju. :rolleyes:

• Všeč mi je
Reactions: jest5

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.614
154
63
Drevo slavnih? A gospa je slavna? Po kateri logiki že? Nazadnje sem bila v muzeju v Budimpešti in tam je res kaj za videti. Ne pa umazane čevlje od wannabe .... sami si napišite kaj.
In da da kustos omenjenega muzeja to na display, :bruh: :eek:

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.971
3.507
113
Saj lahko svoje neseš tja, pa poveš da si u über znana, kot ena od le dveh alterašic.

Vaška država z vaškimi posebneži v vaških muzejih!

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.971
3.507
113
Uh, kako ponosem in izobražen moraš biti, da si ogleduješ čevlje... Daj prosim te lepo.... Lahko bi izpustil ta stavek.
Ja v ČEVLJARSKI oddelek muzeja nekako pašejo čevlji, zdaj kakšni in čigavi je pa lahko stvar strokovne debate.

In moja pripomba na neobisk muzejev leti ravno na nerazumevanje modernih postavitev v veliko zahodnih muzejih.

erikson

Guru
25. avg 2007
23.630
7.371
113
Na depolitizirani nacionalki je Urška otrokom razlagala o rdečih čevljih, ki naj bi jih celo zmanjkovalo po trgovinah.