Lahko potrdim, da sem dobil posojilo v višini 18.000 evrov.

wioletta93

Zelenc'
6. maj 2026
2
0
1
Res je, da mnogi ljudje zaradi prevarantov ne verjamejo več v ponudbe osebnih posojil, vendar lahko potrdim, da je ta ponudnik posojil z e-poštnim naslovom poyatoraul9@gmail.com legitimen in deluje pod sodnim nadzorom, saj so mi pomagali pridobiti posojilo v višini 18.000 evrov, pri čemer so spoštovali vso podpisano dokumentacijo.

Zato vam predlagam, da jih ne sodite, ne da bi sami poskusili oddati vloge za posojilo.

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.276
813
113
Res je, da mnogi ljudje zaradi prevarantov ne verjamejo več v ponudbe osebnih posojil, vendar lahko potrdim, da je ta ponudnik posojil z e-poštnim naslovom poyatoraul9@gmail.com legitimen in deluje pod sodnim nadzorom, saj so mi pomagali pridobiti posojilo v višini 18.000 evrov, pri čemer so spoštovali vso podpisano dokumentacijo.

Zato vam predlagam, da jih ne sodite, ne da bi sami poskusili oddati vloge za posojilo.
Praviš da delujejo pod sodnim nadzorom!? Se pravi so neke vrste nadzorovani pobalini, da ne rečem lopovi? Hvala ker si delila to informacijo!

Garfildd

Guru
24. jul 2007
7.469
6.278
113
Hmm... a niso včasih obstajale neke strani, da si dal lahko nek e-maila in ga je potem spamalo na polno?