Lahko kosovska naravna bogastva rešijo Slovenijo?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Izvozni artikel mora biti nujno proizveden v domovini trgovca?

Čeprav mafije res ne moreš imenovat tako....

Najvecji slovenski izvoznik je bil sicer aretiran na Nizozemskem in je bil Slovenec ampak ok...... Tudi sefi v trenutno aktualnih sojenjih niso ravno Albanci, iz Kosova, tudi njihova droga je prisla iz kake druge dezela ampak .... Stereotip je stereip in ce ga 1000x ponovis nekdo celo verjame
smirk-1.gif

Da se stereotipi nadaljujejo, skrbi vsak po svoje. Za šiptarje skrbi Naser Kelmendi. Jaz, npr. vem, kateri je skupni imenovalec vseh teh...nedolžnih poslovnežev. Gotovo ni krvna skupina ali kaj podobnega.

jap.....
zmaga.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.772
6.549
113
Thaci vesel prisotnosti slovenskih investicij na Kosovu

Kosovski premier Hashim Thaci je slovenskemu kolegu Janezu Janši predstavil spodbudne ekonomske kazalce na Kosovu. Janša pa je voditelje najmlajše evropske države spodbudil k nadaljevanju konstruktivnega dialoga med Beogradom in Prištino.

Očitno se priporočajo za nove investicije.

Finance:

1. POSLI S KOSOVSKO DRUŽBO IPKO.NET: leta 2006 je Telekom postal 75-odstotni lastnik družbe Ipko.net, februarja 2007 (predsednik NS je bil Žiga Turk) pa je podpisal pismo o nameri, s katerim naj bi Factor banka od njega in malih delničarjev štiri mesece pozneje (prvi nadzornik je bil Damijan Koletnik) odkupila 15 odstotkov omenjene družbe za okoli pet milijonov evrov. Delež bi odkupila le pod pogojem, da Ipko.net dobi koncesijo za GSM na Kosovu. A težava je bila, da bi koncesijo moral dobiti Kosmocell, katerega financerka je bila sprva prav Factor banka, ki pa se je iz posla umaknila. Zastopnik Kosmocella je bil kosovski poslovnež Ekrem Luka. Dogodki, ki so sledili, so bili:
– Luka ni vplačal koncesnine v vrednosti 80 milijonov evrov za Kosmocell, Factor banka se je umaknila iz financiranja Kosmocella, koncesijo je zato dobil Ipko.net.
- Junija 2007 Factor banka od Telekoma in malih delničarjev odkupi 15-odstotni delež v Ipku in ga takoj proda Luki.
- Dobri dve leti pozneje Telekom odkupi nekaj več kot 12 odstotkov deleža od Ekrema Luke, a za precej višjo ceno.
Včeraj protikorupcijska komisija oceni, da je oškodovanje Telekoma domnevno okoli deset milijonov evrov.
Dremelj krivdo zanika: »O poslu med Factor banko in Luko nismo vedeli ničesar. Sam sem gospoda videl le enkrat na kratko, ko mi ga je predstavil nekdanji direktor Mobitela Anton Majzelj.« Luka pa pravi: »Od tega je minilo že dolgo časa. Svoj delež sem pošteno plačal in ga naprej prodal, vse po predpisih. Kaj se dogaja zdaj pri vas, ne vem niti tega ne želim komentirati.«

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.320
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
Rudna bogastva te srbske pokrajine so šiptarji v zameno za "neodvisnost" že podarili U$A.
Smešno (tako kot tvoje znanje šiptarščine) je, da sploh pomisliš o ideji RUDNA BOGASTVA Kosova Sloveniji za izhod iz krize.
ps. mogoče pa Janša odpira še eno kliniko, tokrat na Kosovu - organi biznis

Kaj se ti oglašaš? Imeli ste vse niti v rokah, pa ste se raje podelali, kot da bi se ubranili turkov v BiH in ubranili SVETO zemljo Srbije!

Kateri spet mi!?
confused-1.gif
In kolikor je meni znano v bosni ni turkov že od leta 1878 ko so avstrijci vkorakali v njo. Oziroma uradno turške vladavine ni od 1908, ko je avstroogrska aneksirala BiH.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.324
7.083
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Thaci vesel prisotnosti slovenskih investicij na Kosovu

Kosovski premier Hashim Thaci je slovenskemu kolegu Janezu Janši predstavil spodbudne ekonomske kazalce na Kosovu. Janša pa je voditelje najmlajše evropske države spodbudil k nadaljevanju konstruktivnega dialoga med Beogradom in Prištino.

Očitno se priporočajo za nove investicije.

Finance:

1. POSLI S KOSOVSKO DRUŽBO IPKO.NET: leta 2006 je Telekom postal 75-odstotni lastnik družbe Ipko.net, februarja 2007 (predsednik NS je bil Žiga Turk) pa je podpisal pismo o nameri, s katerim naj bi Factor banka od njega in malih delničarjev štiri mesece pozneje (prvi nadzornik je bil Damijan Koletnik) odkupila 15 odstotkov omenjene družbe za okoli pet milijonov evrov. Delež bi odkupila le pod pogojem, da Ipko.net dobi koncesijo za GSM na Kosovu. A težava je bila, da bi koncesijo moral dobiti Kosmocell, katerega financerka je bila sprva prav Factor banka, ki pa se je iz posla umaknila. Zastopnik Kosmocella je bil kosovski poslovnež Ekrem Luka. Dogodki, ki so sledili, so bili:
– Luka ni vplačal koncesnine v vrednosti 80 milijonov evrov za Kosmocell, Factor banka se je umaknila iz financiranja Kosmocella, koncesijo je zato dobil Ipko.net.
- Junija 2007 Factor banka od Telekoma in malih delničarjev odkupi 15-odstotni delež v Ipku in ga takoj proda Luki.
- Dobri dve leti pozneje Telekom odkupi nekaj več kot 12 odstotkov deleža od Ekrema Luke, a za precej višjo ceno.
Včeraj protikorupcijska komisija oceni, da je oškodovanje Telekoma domnevno okoli deset milijonov evrov.
Dremelj krivdo zanika: »O poslu med Factor banko in Luko nismo vedeli ničesar. Sam sem gospoda videl le enkrat na kratko, ko mi ga je predstavil nekdanji direktor Mobitela Anton Majzelj.« Luka pa pravi: »Od tega je minilo že dolgo časa. Svoj delež sem pošteno plačal in ga naprej prodal, vse po predpisih. Kaj se dogaja zdaj pri vas, ne vem niti tega ne želim komentirati.«
Na tak nacin bo resila slo, mogoce se bo v slo najdu kak ekrem luka

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.638
215
63
Kranj
rabimo čim večji uvoz šiptarjev pa potalajmo jim pasoše.
če kosovo ni najbolj mafijska država potem jaz ne vem.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.320
21
38
Ljubljana
Šiptarjev je že tko preveč... povsod...
Enkrat sem že omenil, da me je presenetil KRANJ.. SLO besede skoraj ne slišiš več, pa ne pretiravam! Vam bo kakšen kranjčan več povedal,..

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.638
215
63
Kranj
motoristic: ti jaz povem, vsak tretji je šipoza....naštepajo po 3-4 komade pa hop na socialne transferje.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.182
1.964
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
motoristic: ti jaz povem, vsak tretji je šipoza....naštepajo po 3-4 komade pa hop na socialne transferje.

No, če hočeš, da te kap od zavisti, pejt v Radomlje pogledat hišo enega šiptarja. Evo, da ne boš trošil goriva, si poglej tloris: Kuæa poso . Vidiš bazenæek pred hišo? Agregat v velikosti garaže? Ne vidiš pa podzemne garaže za nekaj 10 vozil. Ne vidiš tudi butlerja oz. strežbe oz. hišne pomočnice. No, ne vidiš marsičesa.
grims-1.gif

EDIT:
No, poglej kaj sem našel:

Nazadnje urejeno:

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.320
21
38
Ljubljana
@mistique droga dela svoje
tongue-1.gif

Saj noben ne govori o zavisti... čakte, zapomnte si besede. Ta naša "podpora" nas bo nekoč še drago stala...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.772
6.549
113
Tudi Hetema je prizadela recesija, tako da je njegovo podjetje zašlo v rdeče številke.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.320
21
38
Ljubljana
Aaaaa od Hetema? Salbatring? Uspešen človek. Ne visi na socialni in nima (pa bi jih lahko preživljal) 15 otrok, ki mu jih morajo preživljati drugi.

Nazadnje urejeno: