Lahke slovenke

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Vifi pravi:

večinoma LJ - top, cirkus, kompanjeros, parlament, kmš (bolj včasih..zdej je nekej zaprt), tajin, holidays, novi skelet ....več ali manj glavne ljubljanske gonilnice
Hmmmm....
Si to ti ?
evil.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
No, sej sem vedu ... otrok. na tehniko se spoznajo, na seks pa bolj tko.

Mogoče opisuje virtualne radodajke. Ja, teh je pa dovolj. Pa ne samo v LJ. Tud v MB, CE, pa v Trbovljah, Zg.Kašlju ... ni da ni. Še v Zabukovju so ... če majo net tam. Ne vem.
evil.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Vifi pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Citat:
Uporabnik Vifi pravi:
Slovenke so po mojih izkušnjah zelo lahke in promiskuitetne. Vse kar rabiš je biti malo višji, čeden v obraz pa 5€ za pijačo in že jo lahko biješ prvo noč (ok, tiste malo bolj "vztrajne" na 2. ali 3. srečanju), če si pa nek tip grškega/španskega/srbskega/latino porekla si pa sploh zmagov. Par anekdotic:
-s špansko družbo se odpravimo v klub, jaz pa 4 španci. Pridemo do 1. skupine punc, mine vsega skupaj slabe pol ure in že vidiš, kako ena deklina pred vsemi pokaže na kolegico, zatem na španca in izvede kretnjo, ki jasno nakaže na sex. Dve uri kasneje se je seksalo. Prodano!
-se dobim z avstralcem, ki je bil službeno dva dni v sloveniji. Ga vprašam, kaj mu je najbolj všeč tukaj in odvrne: "Slovenke!To so nenormalno lahke punce..po vsej verjetnosti bom svoje bivanje tukaj podaljšal...". Podoben odgovor sem dobil od nekega grka:"Whores for free!"
-dobim na obisk prijatelja iz češke. Greva v nočni klub, pristopiva do naključne skupinice punc...malo obračanje jezika, malo pijačke...isto noč pade prva, proti koncu noči še druga. Tretja (kao "teška") je padla čez 2 dni. Čeh se je čudil lahkosti naših punc in jih uvrstil med čehinje in ukrajinke
-razni pripetljaji po klubskih WCjih, parkih, zakotnimi ulicami in tudi javno na ulici....kaj sem vse videl in doživel, še 10x toliko slišal po pričevanjih, pa to je samo vrh ledene gore.
-kup zgodbic tipa pridemo-gremo-seksamo povedanih s strani playerjev
-poznam nekaj varnostnikov, ki so enostavni odstopili od dela v night life sceni, ker se jim je vse skupaj zagravžalo (ženska promiskuiteta je bil eden od faktorjev)
-2 leti sem bival v študentskih domovih. En velik svinger klub, če imaš srečo, ne dobiš gonoreje.
-V republikah bivše juge velja rek:"Tako mlada al veæ slovenka". Vidim zakaj. Čisto upravičeno.

Zaradi vsega neštetega je zame beseda "sovenka" dobila grenak priokus, kar mi bo hočeš-nočeš dalo veliko pomislekov pri izbiri partnerke za dolgoročno zvezo.

Vaš pogled/izkušnje?

Ti v življenju še nisi fufle vidu:)

lol to ravno ne, jebač pa spet nisem. imam pa veliko informacij o ženskih tažešæih zadevah, ker je v mojem sorodstvu kar nekaj alfa samcev, prav tako v mojih prijateljskih krogih.

Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
KSZ..

Mene pa zanima o katerih nočnih klubih je govora v tej temi. Želim imena in lokacije.
večinoma LJ - top, cirkus, kompanjeros, parlament, kmš (bolj včasih..zdej je nekej zaprt), tajin, holidays, novi skelet ....več ali manj glavne ljubljanske gonilnice

Pol tega kar si naštel je že zaprto, preimenovano, očitno bluziš na polno, sploh o nekih "klubih", si ti sploh bil kdaj v pravem klub-u ? Ali si pripeljal kao Čeha in Avstralca in si mu bil "folš" ker je takoj dobil kakšno ti pa ne ?

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Živi v preteklosti, piše o prihodnosti. Skratka, fant se še ni našel ... sej bo. Takoj, ko umakne prste s tipkovnice. In to bo točno nikoli.

Pol se pa pejt s tole mularijo. Sej pravm, človeška vrsta je ogrožena. Dons bi se jebali samo še virtualno.
Eh, še dobro, da sem otrok socializma ...
evil.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Jah, no ...glede na to, da je pameten ko .... (vnesi sam) ... ziher umakne levico.
evil.gif

Vifi

Zelenc'
14. dec 2013
14
0
1
še ena legendarna:
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=160249981&page=13

-Tipo se registrira na dating site in v 20 sekundah dobi 7 ujemanj s samimi hudimi ickami, v kratkem casu prileze do 1500 ujemanj
-90% punc se mu odzove
-puncam piše naključna, nepovezana, nesramna in žaljiva sporočila, ki mu jih predlagajo forumaši
-ni videti, da bi ta sporočila punce zmotila
-kljub temu mega trolanju punc, jih model posexa (če se mu zaljubi)
-model ima obraz vseh obrazov

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ksz

Pomoje je tole alter od kavsija aka opankarja
kdo sta bila to? ozroma kdo je bil?
ampak meni se zdi ta tema nekako grozno znana. ziker je bila enkrat že ena zelo podobna.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.595
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ksz

Pomoje je tole alter od kavsija aka opankarja

zmaga.gif

Ustreza opisu. Al' kako se že reče.

Mam pa filing, da je kle gor en(e) (par) pacient(ov) z disociativno motnjo identitete. Skupno vsem identitetam pa je attention whoring. Fix je pa hiter in poceni. Se sprašujem, če je to nekakšna terapija, ki jo je predpisal kak psihiater.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.941
113
v lokalni ostariji
meni tudi diši na opankarja... ali pa njegov dvojček... pač iber fukači...

se spomnim enga nakladača ki je nabijal koliko jih je že pokavsal... in tako nonstop. no na koncu pa se je izvedelo, da pri edini kjer je prišel do hlačk je kapituliral preden se je slekla:))))

Vifi

Zelenc'
14. dec 2013
14
0
1
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Uporabnik Vifi pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Citat:
Uporabnik Vifi pravi:
Slovenke so po mojih izkušnjah zelo lahke in promiskuitetne. Vse kar rabiš je biti malo višji, čeden v obraz pa 5€ za pijačo in že jo lahko biješ prvo noč (ok, tiste malo bolj "vztrajne" na 2. ali 3. srečanju), če si pa nek tip grškega/španskega/srbskega/latino porekla si pa sploh zmagov. Par anekdotic:
-s špansko družbo se odpravimo v klub, jaz pa 4 španci. Pridemo do 1. skupine punc, mine vsega skupaj slabe pol ure in že vidiš, kako ena deklina pred vsemi pokaže na kolegico, zatem na španca in izvede kretnjo, ki jasno nakaže na sex. Dve uri kasneje se je seksalo. Prodano!
-se dobim z avstralcem, ki je bil službeno dva dni v sloveniji. Ga vprašam, kaj mu je najbolj všeč tukaj in odvrne: "Slovenke!To so nenormalno lahke punce..po vsej verjetnosti bom svoje bivanje tukaj podaljšal...". Podoben odgovor sem dobil od nekega grka:"Whores for free!"
-dobim na obisk prijatelja iz češke. Greva v nočni klub, pristopiva do naključne skupinice punc...malo obračanje jezika, malo pijačke...isto noč pade prva, proti koncu noči še druga. Tretja (kao "teška") je padla čez 2 dni. Čeh se je čudil lahkosti naših punc in jih uvrstil med čehinje in ukrajinke
-razni pripetljaji po klubskih WCjih, parkih, zakotnimi ulicami in tudi javno na ulici....kaj sem vse videl in doživel, še 10x toliko slišal po pričevanjih, pa to je samo vrh ledene gore.
-poznam nekaj varnostnikov, ki so enostavni odstopili od dela v night life sceni, ker se jim je vse skupaj zagravžalo (ženska promiskuiteta je bil eden od faktorjev)
-2 leti sem bival v študentskih domovih. En velik svinger klub, če imaš srečo, ne dobiš gonoreje.
-V republikah bivše juge velja rek:"Tako mlada al veæ slovenka". Vidim zakaj. Čisto upravičeno.

Zaradi vsega neštetega je zame beseda "sovenka" dobila grenak priokus, kar mi bo hočeš-nočeš dalo veliko pomislekov pri izbiri partnerke za dolgoročno zvezo.

Vaš pogled/izkušnje?

Ti v življenju še nisi fufle vidu:)

lol to ravno ne, jebač pa spet nisem. imam pa veliko informacij o ženskih tažešæih zadevah, ker je v mojem sorodstvu kar nekaj alfa samcev, prav tako v mojih prijateljskih krogih.

Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
KSZ..

Mene pa zanima o katerih nočnih klubih je govora v tej temi. Želim imena in lokacije.

Pol tega kar si naštel je že zaprto, preimenovano, očitno bluziš na polno, sploh o nekih "klubih", si ti sploh bil kdaj v pravem klub-u ?
Circkus in top sta zame čisto legit kluba, ne vem kaj ti vidiš pod "pravi klub"?

Citat:
Ali si pripeljal kao Čeha in Avstralca in si mu bil "folš" ker je takoj dobil kakšno ti pa ne ?

Ne ker je dobil, ampak ker je dobil boljšo in več
smile-1.gif

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Odkar je sla sterka v [cenzura], lj nima vec kluba... Vse ostalo ni vredno pol pizde tople vode... Drgac je pa edino klub v slo ambasada...

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Vifi pravi:

Vaš pogled/izkušnje?

Dej pejt kdaj za nekaj dni na dopust v Berlin, Hamburg, London, Amsterdam, Budimpešto... in sprobaj nočno življenje boš videl, da boš kar naenkrat tudi ti bolj zanimiv ženskam. Nekatere babe pač padejo na tujce (turiste), ki so na obisku v njihovem mestu. Nič posebnega in novega.

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
691
51
28
Citat:
Uporabnik Vifi pravi:
-poznam nekaj varnostnikov, ki so enostavni odstopili od dela v night life sceni, ker se jim je vse skupaj zagravžalo

dude, vse kar si napisal totalno makes sense in ti verjamem. samo tole z varsnostniki si ga pa mimo pihnil. a lahko prosim se enkrat preveris?
priden.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Jap, kar na1x so varnostniki neki filozofi in čisti romantiki. Očitno gre za kredibilnega sodnika ženskega in moškega karakterja.