Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
kaj si kompliciraš life?
itak imaš dva avtomobila doma, ti se voziš z wannabe bmw-jem, espace je pa doma in kaj temu fali za v vrtec?
al hočeš sam povedat da si đek ki ima viška € in bi pa kupu še en avto...?
srce. problem je..sta dva
vsi pravijo, da bo espace izdahnil na kratke relacije.
in jedina ga noče in noče vozit. prav, d aje preširok, predolg in kaj vem kaj.
prišel sem na idejo, da bi mi ti pomagala. pa to zdej ni zajebancija
Velsatis, A4 in Passat so pa full ožji in krajši
.
Espace bo tako ali tako izdihnil
.
Sem ti že napisala enkrat kaj vzemi, pa me nisi resno vzel. Vzemi BMW E39, dober kompromis kvalitete, velikosti, funkcionalnosti, super za vozit, neproblematičen, dobiš ga za zelo dobro ceno, kakšen 525d ali tudi bencinar za kratke relacije bi bil super.
Marsikdo pravi, da je E39 top serija, celo boljši kot E60.
Vse ostalo kar gledaš je poden, Audiji hitro postanejo zastareli, Passati preveč bosanski, o renojih sploh ne bom. Bmw ti bo tudi ceno dosti dobro držal in zmeraj ga boš prodal, sploh kakšnega dizla.
To je avto, ki ga dobiš za cca. 5000€ (odvisno od letika in opreme) ...
Primer:
klik
Avto je bil vzet na leasing. Prodaja ga avto celje, avto je čisto ok, ima poškodovan malo prednji odbijač in zadnjega malo podrsanega, ima še eno napakico, ampak sem pozabila. Cena full dobra, sicer malo draga registracija, ampak ok, bi preživel, verjetno bi imel itak samo obv. zavarovanje. Če te moti volan ga pač zamenjaš.
Cena mislim da je že spuščena v poden, ker je leasinga za poplačat še cca. 10.000€ baje.
Kaj mu manjka?
Ima še webasto, kar je sploh super, da gospodične ne zebe in da je otrokom prijetno.
Velikost? Super avto za vozit in sploh ne prevelik. Še prehitro se ga navadiš.