Laguna '00 bencinar, mnenja

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.768
169
63
jaz sem imel tako, samo kombilimuzino. Ko se navadiš, da to ni mercedes je prav super avto. Sedaj se mi malo toži po njej. Tudi nekih velikih napak ni, in tudi serviserji pohvalijo vzdržljivost tega modela. Porabo sem imel 8 litrov ob večinoma avtocestni vožnji.
Regulacija avtomatske klime ni delala lih dobroo, ampak pač nastaviš na 18°C pa je ok.
Aja, meni se je zdel menjalnik rahlo prekratek, zato je pri avtocestnih hitrostih zame (pre)glasna.

lp

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
jaz mam konc '99 - je isti avto kot ta samo 1.6 pa z več opreme

v bistvu ni večjih težav bilo edino veliki servis je drag (na 100k km) ker se menja jermen in en kup drugih zadev

drgač pa izpuh (kolektor - nov 600 eurov, sem dobil rabljenega za 100, srednji in zadnji lonec) in pa potrošni material(pakne,
diski, lagerji)

vredu avto, tud dost velik, lep design, samo jaz ga bom jeseni zamenjal za mondeota karavan ali A6 karavan (po 4letih in 110kkm)

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
jaz sem imel tako, samo kombilimuzino. Ko se navadiš, da to ni mercedes je prav super avto. Sedaj se mi malo toži po njej. Tudi nekih velikih napak ni, in tudi serviserji pohvalijo vzdržljivost tega modela. Porabo sem imel 8 litrov ob večinoma avtocestni vožnji.
Regulacija avtomatske klime ni delala lih dobroo, ampak pač nastaviš na 18°C pa je ok.
Aja, meni se je zdel menjalnik rahlo prekratek, zato je pri avtocestnih hitrostih zame (pre)glasna.

lp

ja tud to je, da je glasna ob višjih hitrostih na AC (od 140 naprej), samo to je pač avto, ki še vedno ni najvišji rang, in podobno glasnost sem izkusil tudi pri par let stari C4ki

pač tako kot si napisal, ko se sprijazniš da ni mercedes, bmw, itd.... je kar vredu avto

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Aha..premium znamka itak ne bo, ker preveč komunicirajo z okolico, če veste kaj mislim.

Je kaka benz mašina problematična? V6 itak odpade, vidim pa da so ostale od 1,6 do 2,0.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Imel jo je brat (1.8), večkrat sem jo tudi sam vozil... Tudi on ni imel večjih problemov, edinole redni servis je bil hudičevo drag... Zame, ki nisem vajen BMWjev in podobnih vozil, je bil tale avto super...

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Se pravi bo bolš navadna klima. Sej men te avtomatske sploh niso kaj posebej všeč..