Lacoste v Sloveniji-zapiranje trgovin

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Pač image, brez veze zdaj neki posploševat na male Švede, ki kopujejo fejk. Orginal roba je kvalitetna pa krokodilček lepo zgleda. jebatga.

Točno to. Sicer sem pa v novi kolekciji opazil, da niso več tako strogo klasične vse stvari, se malo trudijo..

V to jih silijo konkurenčne firme, ala N&S..

Meni od Lacoste ustrezajo puloverji, srajce in polo majce. Superge mi pa niso ravno nekaj.

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Konkurenčna firma Lakosti je v golfu Nike (prav ubija jih), v casual pa Hugo Boss Orange, Red Green in Fred Perry, slednja dva
večinoma v U.S., RG še posebaj v U.K, pri nas pa predvsem HB. (RG pri nas ne nosi skoraj noben FP pa spet redki)

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
O ja...je FP kar ok znamka, kvalitetna in všečna. Kar se pa "močerada" tiče
grin1.gif
je pa že malo "passé".
Če moji materi sam omeniš "močerada" živčega faše za nazaj...tolk ji je tanjšal denarnico..
smirk-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
FP je vrhunska znamka, sploh jakne (ala windstoperce) so zakon, samo se nekako ne prijema pri nas.

Lakosto so večinoma zjebali falšaki in žešæi + čapci, s temi torbicami in polo majčkami preko starih adidas trenerk

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.376
1.240
113
www.adriamedia.si
A se pri nas Red Green sploh še kje dobi. Imam par njihovih kosov, vredno vsakega €, ampak že dolgo nisem videl. Še zunaj (UK, recimo) ne

superbejba

Pripravnik
13. dec 2010
34
0
6
Meni so pa Lacoste majčke blazno všeč, ampak so mi res predrage... Tommy Hilfiger mi je pa tudi zakon...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Konkurenčna firma Lakosti je v golfu Nike (prav ubija jih), v casual pa Hugo Boss Orange, Red Green in Fred Perry, slednja dva
večinoma v U.S., RG še posebaj v U.K, pri nas pa predvsem HB. (RG pri nas ne nosi skoraj noben FP pa spet redki)

North Sails ima bolj podobne kroje Lacostu, kot Hugo Boss, to sem mislil..In po MB vidiš dost folka v N&S jaknah.

Fred Perry pa ni ameriški, ampak angleški. V bistvu je že zaščitna znamka nogometnih huliganov.

Drugače pa še: Ralph Lauren Polo in Paul&Shark. Prvega imaš v LJ, drugega v Grazu. Paul& Shark je dražji od Lacosta, slabost pa je, da po cesti vidiš dost folka v ponarejenih plastičnih majcah z morskim psom.

Nazadnje urejeno: