Lacoste v Sloveniji-zapiranje trgovin

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Lacoste v Mariboru so zaprli, že kar nekaj časa niso imeli novih kolekcij, neke ogromne popuste..

Slišal sem, da ni samo v Mariboru tako, uvoznik je itak en za celo državo, baje so tudi v Emporiumu in na Dalmatinovi maksimalne razprodaje, posledično bo zapiranje trgovin..? Baje, to sem spet izvedel neformalno, se je uvoznik zakačil s Francozi.

Konec te znamke v Sloveniji?

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Drži, tudi v merc centru v šiški so jih včasih imeli v eni trgovini, zdaj pa jih nimajo več. Meni so rekli, da je uvoznik za Slovenijo s tem nehal.. Sem si pa na eBayu naročil 2 polo majčki, ki sta pri nas imeli ceno 110 eur za 20 funtov po kosu. Original, da ne bo pomote...

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Konec te znamke v Sloveniji?
V Fužinah, na Jesenicama in na Štajerskem menda še ne bo tako hitro izginila.

hysterical-1.gif

kaj so pol res razprodaje?

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Mal bom off zdej. V čem je fascinacija z Lacoste majicami? A vam krokodilček kaj poveča določene ude?
grin1.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Men ne.
Sem dobil eno za 20. rojstni dan in je po 7 letih pranja ša vedno istih barv

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Tako ravno zato so dobre, ker po dveh letih pranja ne zbledi tako kot večina majic. Ni pa nobene fore v krokodilčku, vsaj meni
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ja res so dobre ampak te naše ne, na žalost, zato pa se najbrž tudi zapirajo ti Lacosti ker jih je folk pogruntal al pa je kvaliteta tako zelo močno padla (govorim samo za Maribor, ker drugod pri nas še nisem Lacosta kupoval). V zadnjih nekaj letih sem od 6-7 artiklov ki sem jih tam kupil dal na reklamacijo 3, po nekaj nošenjih so se patenti rokavov raztegnili itd... Imamo pa doma v familiji enih (iz oka) 20 majic lacoste ki so bile vse kupljene v Lacoste butikih na različnih lokacijah po svetu in so bile tudi že miljardo krat oprane in so še vedno "lepe". Skratka Lacosta pri nas ne kupujem več, če pa ima kdo v tujini kakšno pametno spletno ponudbo pa se priporočam!

tomi

Guru
1. sep 2007
18.693
9.913
113
40
MB
ksz

pa itak so ble te trgovine polom, en pulover v 30 barvah .. obupna izbira, čevlji pa dražji kot v sosednjem humanicu
bonk.gif

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Hm, niti ne. Ampak eno sem lani dobil za rojstni dan, pa je še danes popolnoma ista kot lani. U tem je trik. Pač kvalitetne so. Kar pa se krokodilčka tiče - pomoje je lepše, da je krokodilček na majici, kot pa naprimer logotip od Metalke.

Mi pa gre močno na živce, da se eni obregate v to, a ma majčka krokodilčka al ne. Še posebej ker sem pripombo slišal od nekoga ki ima na roki ponarejenega Tag Heuerja.

Nazadnje urejeno:

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
se mi zdi da je tudi v LJ na Poljanski ulici trgovina skoraj prazna in imajo grozne popuste

B81

22. jul 2007
37.621
10.914
113
Kaj zaj, saj pa je dobro, da ima krokodilčka gor. Se vsaj vidi, da nisi kupo majice v hoferju,k ar je tudi namen drage majice.
Noben mi ne bo reko, da kupi drago majico zato, ker zdrži več kot leto dni. Potem bi kupil 5 navadnih in bi imel različne, tu pa ima samo eno.

Gre za to, da obleka vpliva na človekovo samopodobo, kar pa to s sabo potegne, pa vemo.....in prav je tako.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Denis jaz kupujem zato ker je vzdržiljivo, 100%. Resnica je če plačaš toliko denarja da ti tudi nekaj pomeni če imaš firmo in logotip, drži AMPAK mene najbolj muči to da se na oblačila navežem in ko sem nečesa navajen nimam rad to stran metat zaradi izpranosti itd... Tako da kvaliteta vsekakor velja.

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.134
197
63
najbol smotan je to ker dobiš tako robo čez lužo trikrat ceneje kot pri nas....te mine da bi kupoval pri nas takšne firme.