Večina ima tri avte i kredita da se vun ne vidijo. Koliko takih tem bi se odprlo 30 let nazaj? Nobene.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
In kaj imaš od vsega tega?
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Res žalostno, ampak lahko bi povedali zakaj je prišlo do tega. Itd. Da je kaj takega možno enostavno ne morem verjet.
Nekaj pa mi vseeno ne gre v glavo.
- Kako da ne dobijo socialnega stanovanja ? (tu pri nas so eni s 3mi otroci v štirisobnem stanovanju, doben ne dela, tamali pa majo vse možne dodatke)
- Kako to da tastarejši ne dobij štipendije ? S štipendijo se pokrije vsaj prevoz v šolo. Pri nas so za manj premožne tudi bile subvencionirane malice. Tudi denar smo kdaj zbrali za koga če ni imel.
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Res žalostno, ampak lahko bi povedali zakaj je prišlo do tega. Itd. Da je kaj takega možno enostavno ne morem verjet.
- Kako da ne dobijo socialnega stanovanja ? (tu pri nas so eni s 3mi otroci v štirisobnem stanovanju, doben ne dela, tamali pa majo vse možne dodatke)
- Kako to da tastarejši ne dobij štipendije ? S štipendijo se pokrije vsaj prevoz v šolo. Pri nas so za manj premožne tudi bile subvencionirane malice. Tudi denar smo kdaj zbrali za koga če ni imel.
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Bolj pestro in lagodno življenje, to, da ti lahko surfaš po internetu in tukaj pišeš.
Nič švercanja PC-ja in videorekorderja čez Ljublelj, nič pomanjkanja hrane ali gorivo na bone, nič pomanjkanja pralnega praška, kave itn.
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Ali niste desničarji pisarili, da ni več lačnih otrok, odkar ni Janše na oblasti?
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Po moje je tu problem tudi v funkcionalni nepismenosti (uradno) in nemogoče papirologije pri nas (neuradno). Ne žalim, tudi sama sem bila prepričana, da zame to ne drži, no zadnja leta sem se pa sprehajala čez kar nekaj upravnih postopkov. Porodniška, gradbeno dovoljenje, očetovski dopust, dokumetni, za otroške doklade mi je volje zmanjkalo... Nekaj obrazcev enostavno nisem znala rešiti, sem mogla prav vprašati, kaj za en podatek bi radi od mene. Ko je bilo kaj zavrnjeno je to prišlo nazaj v obliki 3 strani z različnimi vezniki med raznimi členi. Če kaj ni bilo gladko, so želeli kar ustaviti postopek (za GD) in marsikdo se zna tu kar ustaviti, jaz pač nisem popustila in so potem zrihtali, da je bilo OK. Hočem reči, da so postopki pri nas nenormalni, pripravljenost za rešitev kakega problema nična in ni hudič, da se potem ne najde nekdo, ki zaradi tega izvisi.
Citat:
Dejte no treeba je rešit NLB prej, pa Janšata a veš!
Citat:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kakšna sorodnica je ta Alenka, če lahk vprašam? sem mal odzadaj
Citat:
Kako no? Kapitalizem je pa ja tak super in pošten sistem!