La Sportiva čevlji

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Jih imajo pri nas še kje drugje kot v Iglu Sportu?

Iščem model Crosslite...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Kje v Kranju (sorry, nisem od tam in ne razumem tvojega odgovora...)?

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Hvala!

Poklical... nimajo La Sportive...
frown-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz sem pred kratkim omenjeno znamko nabavil v Mb (Iglu), zdaj imajo neka znižanja, mislim da še... 10.08. so začeli s popusti.

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Zdaj tudi jaz iščem La Sportivo... Crosslite si že imel? Kako se obnesejo? Imam že ene Salomonke podobn model in so super. Drugače me bolj zanima za model Lynx, v Igluju nimajo številke. Ker dosti tečem po hribih bi mi ta model kar prav prišel ker je še malo blažen in na daljših turah in spustih to paše.

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz imam model fc 4.0 za pohodništvo. Zaenkrat ok čevelj.

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik iverson pravi:
Probaj v Kranju, kjer ima Brajkovička trgovino. Kolikor vem ima tudi La Sportivo...
Ma dej, tale štacuna je zame kr neki ... je bila full reklama, da imajo tudi Helly Hansen, ko pa sem prišel tja, je pa prodajalec rekel, da tega pa skorajda ni več, ker opuščajo program. Na zalogi so imeli natanko 1 mikico in nič več. No sej, mogoče ko so tisto mikico prodal, so tudi reklamo spremenil, ne vem ?
V glavnem, tam imajo tudi to, kar nimajo ...zdej pa razumi ...

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Jaz sem bi ravno v sredo tam. Meni imajo odnos dober, zalogo tudi, če nimajo pa takoj naročijo... Zdaj sem kupil kar Inov8 flyroc 310. Dober čevelj, zelo stabile prime ko pribit v gozdu, blatu, skali...

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Citat:
Uporabnik iverson pravi:
Zdaj tudi jaz iščem La Sportivo... Crosslite si že imel? Kako se obnesejo? Imam že ene Salomonke podobn model in so super. Drugače me bolj zanima za model Lynx, v Igluju nimajo številke. Ker dosti tečem po hribih bi mi ta model kar prav prišel ker je še malo blažen in na daljših turah in spustih to paše.

Crosslite so meni zakon, sicer edina slaba stvar je, da približno po 500km se začne na straneh parati mrežica. Je pa zato udobje toliko boljše, ker ne rabiš gledat na luže in blato, ti takoj odteče vse iz čevlja in se posuši. Pa tudi zračenje je super. Kar se podplata tiče skoraj nimam pripomb, razen obrabljenost
smile-1.gif

Model Lynx sem imel 2x, super udobni, jih imam tudi za pohode. So mi pa bili boljši brez GTX membrane, ker mi je noga boljše dihala, sem pač na jutranjih tekih mel rahlo mokro not od vlage če je bila trava. Imajo pa serijsko napako, da se jim trgajo čepki na podplatih, vendar sem to sam opazil pri res ekstremnem terenu. Po klancu navzdol so Lynx malenkost bolje vzmeteni in noga manj vibrira, samo to so res minimalne razlike.

Aja, pa na Crosslite modelu si lahko dokupiš špičke ki si jih priviješ v čepke na podplatu, to ti res da ultimate grip
grin1.gif

Sam najbolj uporabljam crosslite in včasih lynx, če je bolj easy teren. Nikakor pa niso ne 1. ne 2 za po asfaltu ali urejenem terenu.

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Kako se pa kej obnesejo na dolgih tekih? Dons sm na Karavanškem alpskem maratonu ogledal ob blizu podplat je podoben kot pri SpeedCross Salomonkah, vendar so le te malenkost bolj blažene. Drugače pa res vredu čevelj, ima veliko pohval, tudi od športnikov kot je Nejc Kuhar in ostala kompanija.

Drugače pa danes odlaufal z Inov8 35km dolg Karavanški maraton
smile-1.gif
. Čevelj je odličen.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
porocaj koliko je kaj copat vzdrzljiv. imam slabe izkusnje z namenskimi supergami za gorski tek. razen prvo serijo lasportive, tista s podplatom iz profilov krogcev, ki precej drsijo na kamnih. ta ima podplat zlizan do konca, zamenjal tri pare vezalk, ostalo pa bulletproof.
confused-1.gif