Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Bi mi znal kdo povedati, kako se konfigurira to centralo? Pridem namreč le v User programing mode. Je potrebno telefon priklopiti direktno v centralo (kam?) ali lahko kar z obstoječega priključka?
Citat:
Required Telephone Set
One of the following telephone sets is required for System Programming:
• Digital Proprietary Telephone (DPT):
KX-T7536, KX-T7533, KX-T7531, KX-T7436, KX-T7433, KX-T7235, KX-T7230
• Analogue Proprietary Telephone (APT):
KX-T7330, KX-T7130, KX-T7030, KX-T7033
Kolikor se spomnim se da programirati tudi preko COM (RS232), če ima primeren modul.
Parkrat sem bil zraven, ko se jih je programiralo ampak se nisem vtikal v delo
Tnx!
Navodila imam, tudi ustrezne aparate (KX-T7230 in KX-T7433) in (mislim, da) vem, kaj in kako je potrebno preprogramirati. Ne vem pa kateri telefon je določen za sistemsko programiranje
Na do sedaj probanih telefonih mi je uspelo priti le v User programing mode (program **1234) in ne v System programing mode (program *#1234).
Očitno bom moral po vseh pisarnah, ker ne vem kateri priključek je št. 1 oz. je definiran kot "manager extension". Mogoče še prej probam z RS232. Utility sem že snel, samo se mi je zdelo bolj enostavno kar preko aparata.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.