Kvantum sočutja oz. kje je Bond?

Bella

Pripravnik
23. okt 2008
73
0
6
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
ksz

Meni so bolj všeč, ker so bolj realni.
točno tako, se strinjam bolj so realni in pa ta Bond predstavlja prave moške
grims-1.gif

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Že dolgo nisem zaspala v kinu
smile-1.gif
) Štirje smo gledal zadnjega Bonda, pa vsi smo vmes mrknili občasno.
Konec sem ujela in ugotovila da nisem nič zamudila.
bonk.gif

Po moje smo vseh akcij presiti...

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Nevem no ampak lik ki ga igra pri CSI Miami mi je čist tko bondovski. My name is Caine. Horatio Caine, pospravi očala in mu seže v roko
grin1.gif

Bella

Pripravnik
23. okt 2008
73
0
6
Citat:
Uporabnik alcyx pravi:
Nevem no ampak lik ki ga igra pri CSI Miami mi je čist tko bondovski. My name is Caine. Horatio Caine, pospravi očala in mu seže v roko
grin1.gif
Hallo! Sej v novem Bondu ne reče nikoli I'm Bond James Bond
smirk-1.gif
Bolj so bili včaih tako očitni prejšnji Bondi. Sej ne rečem, da so bili vsi slabi. Samo Craig mi je še vedno najboljši.

mla16

Pripravnik
23. sep 2007
102
0
16
Zgleda, da vas je kr nekaj pozablo kdaj se zgodba dogaja? Verjetno se Bond ni rodil kot James Bond ampak je z leti dobil izkušnje in šarm , zgodba pa se odvija na začetku njegove vohunske kariere. Pa jaz nikjer v filmu nisem opazil , da bi coca colo pil, on američan si jo naroči ce se ne motim, če se pa se opravičujem.

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.364
87
48
Tudi jaz nisem videl, da bi pil coca colo. Pil je neki super duper mix martini. Drugače pa mi je bil film dober, akcije niso bile tako nasičene, kadri se ne menjajo rehitro. Skratka, ni slab film. Roko na srce, tudi v preteklosti niso vsi Bondi blesteli.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Tudi meni je bil dober film (pa sem vse prejšne Bonde videl, nekatere tudi po 3x, 4x), tudi brandinga, ki ste ga eni tako popljuvali, je bilo zelo malo, precej manj kot recimo pri kakšnem Brosnanovem filmu (tako sem iskal cocacolo, pa še vedno ne vem, kje ste jo videli).

Bella

Pripravnik
23. okt 2008
73
0
6
ha ha ha ni še čisto vedu kakšen frajer je, če reče My name is Bond, James Bond.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Sej nikol nisem bil nek strasten oboževalec bonda, ampak kaj pa so naredli z zadnjim filmom? Ni vodke martini, zlo malo astona, premalo dobrih oblek in elegance, ni Qja in njegovih igračk, ni šarma in "padajočih" deklet in od kdaj je uglajen vohun podobn švarciju ali še bolje Die hard 5???
Bond, James Bond je ravno zaradi tega vsega...ne pa nek zaljubljen kekec! Pa kr ena bedna zgodba.....

Upam da ni začetek konca...

Tut sam bil razocaran. Nobene bond elegance, pogresal sem tudi, ko ga vedno pri zacetku filma peljejo v tajno
podzemlje kjer mu predstavijo zadnje novosti tehnologije,...

Se enkrat: razocaran,...

Bella

Pripravnik
23. okt 2008
73
0
6
sej očitno folku ni jasno!!!!

Pa je je pravi Bond tisti malo bolj realni! ne pa tam en anglež, ki se skoraj nič ne umaže in mu nič ne fali, se mu nič ne zgodi.

khakuam

Pripravnik
19. maj 2008
260
0
16
Hehe, kolk se je razgrelo tole.

Noben pa ne omenja car čejsa z začetka filma. Meni je bil fantastično posnet s tistimi milisekundnimi kadri, kjer ti je bilo vseeno jasno, kaj se dogaja.